1. black friday
  2. AEG T6DB682CBW ProSense

AEG T6DB682CBW ProSense Black Friday deal

5/5

AEG T6DB682CBW ProSense nodig? Check snel of je deze AEG T6DB682CBW ProSense voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG T6DB682CBW ProSense.

Specificaties AEG T6DB682CBW ProSense

Merk

AEG

Fabrikantcode

916 099 222

Omschrijving van de AEG T6DB682CBW ProSense

De AEG T6DB682CBW ProSense wasdroger is de ideale oplossing voor het drogen van grote hoeveelheden wasgoed. Met een capaciteit van 8 kilo kun je niet alleen je normale ladingen drogen, maar ook het beddengoed van 2 of 3 personen in één keer. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie. Dankzij de ProSense beladingssensor wordt de droogtijd automatisch aangepast aan de hoeveelheid was in de trommel. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding te lang in de droger zit. Dit zorgt ervoor dat je kleding langer mooi blijft en minder snel slijt. De kledingbeschermende trommel zorgt ervoor dat zelfs je favoriete trui veilig en zacht wordt gedroogd. Met de handige resttijdindicator kun je precies zien hoelang een droogprogramma nog duurt. Zo weet je precies wanneer je je schone was weer uit de droger kunt halen en in de kast kunt opruimen. Met de AEG T6DB682CBW ProSense wasdroger wordt het drogen van je was een eenvoudige en efficiënte taak, terwijl je kleding langer mooi blijft en je energie bespaart.

Pluspunten
  • De beladingssensor van ProSense past de droogtijd automatisch aan op basis van elke lading, waardoor je wasgoed nooit te lang droogt. Met een ruime trommelinhoud van 8 kilogram kun je meer wasgoed tegelijkertijd drogen. De wasdroger heeft een middenklasse bouwkwaliteit, waardoor hij langer meegaat dan een droger uit de basisklasse.

Minpunten
  • Een droger met energieklasse B is veel minder zuinig dan een warmtepompdroger. Het heeft geen AbsoluteCare systeem om het droogprogramma aan te passen op het type wasgoed.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG T6DB682CBW ProSense

Om te bekijken of je de AEG T6DB682CBW ProSense tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG T6DB682CBW ProSense wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.