1. AEG T6DB72GP + BlueBuilt condensafvoerslang

AEG T6DB72GP + BlueBuilt condensafvoerslang Black Friday deal

5/5

AEG T6DB72GP + BlueBuilt condensafvoerslang nodig? Check snel of je deze AEG T6DB72GP + BlueBuilt condensafvoerslang voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG T6DB72GP + BlueBuilt condensafvoerslang.

Specificaties AEG T6DB72GP + BlueBuilt condensafvoerslang

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

CBL1168

Omschrijving van de AEG T6DB72GP + BlueBuilt condensafvoerslang

Met de AEG T6DB72GP en BlueBuilt condensafvoerslang kun je het condenswater van je droger direct afvoeren via de waterafvoer. Hierdoor hoef je nooit meer het waterreservoir van je wasdroger te legen. Het vocht uit je wasgoed spoelt automatisch weg, waardoor je droger altijd klaar is voor de volgende lading. De AEG wasdroger heeft een vulgewicht van 7 kilogram en is daarmee perfect geschikt voor een huishouden van 1 of 2 personen. Dankzij de ProSense sensoren wordt de vochtigheid van je wasgoed gemeten. Zodra je wasgoed droog is, stopt de droger automatisch met drogen. Dit voorkomt overmatige slijtage aan je kleding en zorgt ervoor dat alles er langer als nieuw uitziet. Met een droogtijd van slechts 129 minuten voor een volle lading wasgoed, ben je snel klaar met drogen. De BlueBuilt condensafvoerslang is speciaal ontworpen voor gebruik met de AEG T6DB72GP en heeft een handige lengte van 1,5 meter. Hierdoor kun je de slang eenvoudig aansluiten op de waterafvoer en ben je verzekerd van een probleemloze en efficiënte afvoer van het condenswater. Kies voor gemak en comfort met de AEG T6DB72GP en BlueBuilt condensafvoerslang!

Pluspunten
  • Met deze set kun je jouw wasdroger aansluiten op de afvoer en hoef je het reservoir niet zelf leeg te maken. De ProSense beladingssensor past de droogtijd van de droger aan op basis van de hoeveelheid was in de trommel. De droger droogt een volle belading wasgoed in slechts 129 minuten.

Minpunten
  • De condensdroger is veel minder energiezuinig dan een warmtepompdroger, met een energieklasse B.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG T6DB72GP + BlueBuilt condensafvoerslang

Om te bekijken of je de AEG T6DB72GP + BlueBuilt condensafvoerslang tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG T6DB72GP + BlueBuilt condensafvoerslang wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals