1. black friday
  2. AEG T6DB72GP ProSense

AEG T6DB72GP ProSense Black Friday deal

5/5

AEG T6DB72GP ProSense nodig? Check snel of je deze AEG T6DB72GP ProSense voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG T6DB72GP ProSense.

Specificaties AEG T6DB72GP ProSense

Merk

AEG

Fabrikantcode

916098000

Omschrijving van de AEG T6DB72GP ProSense

De AEG T6DB72GP ProSense is een innovatieve condensdroger die perfect is voor kleine ladingen wasgoed. Met een capaciteit van 7 kilo is deze droger ideaal voor individuele huishoudens. Dankzij het unieke trommelontwerp draait de trommel in verschillende richtingen, waardoor het wasgoed niet in elkaar draait en je altijd een gelijkmatig droog resultaat krijgt. De ProSense sensoren van deze droger houden constant de vochtigheid van de stof in de gaten, waardoor de droger automatisch stopt zodra het wasgoed droog genoeg is. Hierdoor bespaar je energie en blijft je kleding langer mooi. Een volle belading wasgoed is al binnen 129 minuten volledig droog. De AEG T6DB72GP ProSense biedt verschillende handige functies, zoals de mogelijkheid om het vocht via een condensafvoerslang af te voeren. Hierdoor hoef je het condensreservoir niet meer handmatig te legen. Deze slang moet apart worden aangeschaft. Daarnaast heeft de droger 10 verschillende programma's, zodat je altijd het juiste programma voor je wasgoed kunt kiezen. Met deze condensdroger geniet je van optimale droogresultaten en gemak bij het drogen van je wasgoed.

Pluspunten
  • De beladingssensor van ProSense past de droogtijd aan op basis van de hoeveelheid was in de trommel. Je kunt ook de wasdroger aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken. Het heeft een maximale droogtijd van 129 minuten en behoort tot de snelheidsklasse 'snel', waardoor je relatief snel kunt drogen.

Minpunten
  • Een droger met energieklasse B is veel minder zuinig dan een warmtepompdroger. De afvoerslang wordt niet bijgeleverd om het condenswater direct af te voeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG T6DB72GP ProSense

Om te bekijken of je de AEG T6DB72GP ProSense tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG T6DB72GP ProSense wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.