1. AEG T6DBC482 ProSense

AEG T6DBC482 ProSense Black Friday deal

5/5

AEG T6DBC482 ProSense nodig? Check snel of je deze AEG T6DBC482 ProSense voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG T6DBC482 ProSense.

Specificaties AEG T6DBC482 ProSense

Merk

AEG

Fabrikantcode

916098730

Omschrijving van de AEG T6DBC482 ProSense

De AEG T6DBC482 ProSense condensdroger is de perfecte aanvulling op je wasroutine. Met de geavanceerde ProSense technologie past deze droger de droogtijd automatisch aan op basis van de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Dit betekent dat je kleding niet langer dan nodig wordt gedroogd, waardoor de stof wordt beschermd en je sneller klaar bent met je was. Of je nu je favoriete broek of shirt wilt drogen, je kunt erop vertrouwen dat je kleding minder lang in de trommel zit. Met een indrukwekkend vulgewicht van 8 kilo biedt deze AEG wasdroger voldoende ruimte voor normale en grotere ladingen was. Of je nu beddengoed, sportkleding of jeans wilt drogen, je hebt de keuze uit maar liefst 14 programma's om aan al je droogbehoeften te voldoen. Het vocht uit je kleding wordt opgevangen in het handige condensreservoir. Maar als je geen zin hebt om dit telkens te legen, kun je eenvoudig een condensafvoerslang aanschaffen. Hiermee wordt het vocht automatisch weggespoeld via de waterafvoer, waardoor je nog meer tijd en moeite bespaart. Met de AEG T6DBC482 ProSense condensdroger kun je rekenen op efficiëntie, gemak en de beste zorg voor je kleding. Voeg dit apparaat toe aan je huishouden en geniet van droge kleding die er langer als nieuw uitziet.

Pluspunten
  • De beladingssensor van ProSense past de droogtijd aan op basis van de hoeveelheid was in de trommel. Met een maximale droogtijd van 139 minuten heeft hij de snelheidsklasse 'snel', waardoor je relatief snel kunt drogen. Dankzij de middenklasse bouwkwaliteit gaat de wasdroger langer mee dan een droger uit de basisklasse.

Minpunten
  • Een warmtepompdroger is veel zuiniger dan een droger met energieklasse B. De afvoerslang om het condenswater direct af te voeren, wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG T6DBC482 ProSense

Om te bekijken of je de AEG T6DBC482 ProSense tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG T6DBC482 ProSense wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals