AEG T8DBE86W AbsoluteCare Black Friday deal

5/5

AEG T8DBE86W AbsoluteCare nodig? Check snel of je deze AEG T8DBE86W AbsoluteCare voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG T8DBE86W AbsoluteCare.

Specificaties AEG T8DBE86W AbsoluteCare

Merk

AEG

Fabrikantcode

916098098

Omschrijving van de AEG T8DBE86W AbsoluteCare

De AEG T8DBE86W AbsoluteCare is een uiterst energiezuinige wasdroger die je kleding beschermt. Met het AbsoluteCare-systeem hoef je je geen zorgen te maken dat je favoriete kledingstukken zullen krimpen. Deze innovatieve wasdroger past namelijk automatisch de trommelbewegingen en droogtemperatuur aan op basis van het type stof dat je droogt. Met maar liefst 10 verschillende programma's kun je met een gerust hart je zachte wollen truien, nieuwe overhemden en zijden blouses drogen. Bij het selecteren van een programma kun je ook kiezen voor de antikreukfase, waarmee je hardnekkige kreukels voorkomt en je kledingstukken er altijd netjes uitzien. Daarnaast wordt het legen van het condensreservoir verleden tijd met de meegeleverde condensafvoerslang. Sluit deze eenvoudig aan op de waterafvoer en het condensvocht wordt automatisch afgevoerd. Zo kun je zorgeloos genieten van het drogen van je was, zonder je druk te hoeven maken over het legen van het reservoir. Met de AEG T8DBE86W AbsoluteCare wasdroger geniet je niet alleen van een energiezuinige en efficiënte manier van drogen, maar ook van maximale bescherming van je kleding. Kies voor absolute zekerheid en gemak met deze geavanceerde wasdroger.

Pluspunten
  • Je kunt 8 kilogram wasgoed zeer energiezuinig drogen in deze warmtepompdroger met energieklasse A+++. Het AbsoluteCare systeem van de droger past zijn droogprogramma's aan op elk type wasgoed, zodat je kleding niet krimpt in de droger. Je kunt ook de waterafvoer aansluiten op je droger, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Heb geen toegang tot het FiberPro systeem om ervoor te zorgen dat je wasgoed gelijkmatig droogt en de textuur van de vezels zacht blijft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG T8DBE86W AbsoluteCare

Om te bekijken of je de AEG T8DBE86W AbsoluteCare tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG T8DBE86W AbsoluteCare wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals