1. black friday
  2. AEG T8DE95EW AbsoluteCare

AEG T8DE95EW AbsoluteCare Black Friday deal

5/5

AEG T8DE95EW AbsoluteCare nodig? Check snel of je deze AEG T8DE95EW AbsoluteCare voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG T8DE95EW AbsoluteCare.

Specificaties AEG T8DE95EW AbsoluteCare

Merk

AEG

Fabrikantcode

916098270

Omschrijving van de AEG T8DE95EW AbsoluteCare

Met de AEG T8DE95EW AbsoluteCare warmtepompdroger kun je moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed drogen. Deze droger heeft een indrukwekkende droogcapaciteit van 9 kilogram, waardoor je ook gemakkelijk grote ladingen handdoeken of beddengoed kunt drogen. Het AbsoluteCare systeem van deze droger zorgt ervoor dat de beweging en droogtemperatuur nauwkeurig worden gecontroleerd. Hierdoor stopt de droger automatisch wanneer je kleding droog genoeg is, waardoor je zelfs kleine ladingen was kunt drogen zonder extra energie te verbruiken. De AEG T8DE95EW beschikt over een aparte droogbeweging voor je wollen truien, waardoor ze plat drogen en niet uitrekken. Dit zorgt ervoor dat je favoriete truien langer mooi blijven. Daarnaast heeft de droger een kledingbeschermende trommel, waardoor je kleding nog langer mee zal gaan. Op het Nederlandstalige display kun je gemakkelijk de resterende tijd van het droogprogramma aflezen. Nog maar een paar minuten geduld en je kunt weer genieten van je favoriete broek. Met de AEG T8DE95EW AbsoluteCare warmtepompdroger hoef je je geen zorgen meer te maken over het drogen van grote ladingen wasgoed. Dankzij het geavanceerde AbsoluteCare systeem en de kledingbeschermende trommel blijft je kleding langer mooi. En met het Nederlandstalige display kun je altijd de resterende tijd van het droogprogramma in de.

Pluspunten
  • Het AbsoluteCare systeem past zich aan op elk type wasgoed, zodat je kleding langer mooi blijft. Met een trommelinhoud van 9 kilogram kun je meer wasgoed in één keer drogen. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Heeft geen beschikking tot het FiberPro systeem om je wasgoed gelijkmatig te drogen en de textuur van de vezels zacht te houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG T8DE95EW AbsoluteCare

Om te bekijken of je de AEG T8DE95EW AbsoluteCare tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG T8DE95EW AbsoluteCare wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.