1. AEG TR71CWZ84 SensiDry

AEG TR71CWZ84 SensiDry Black Friday deal

5/5

AEG TR71CWZ84 SensiDry nodig? Check snel of je deze AEG TR71CWZ84 SensiDry voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG TR71CWZ84 SensiDry.

Specificaties AEG TR71CWZ84 SensiDry

Merk

AEG

Fabrikantcode

916 099 285

Omschrijving van de AEG TR71CWZ84 SensiDry

Met de AEG TR71CWZ84 SensiDry droger kun je moeiteloos 8 kilogram wasgoed drogen. Dit biedt voldoende ruimte voor de kleding en beddengoed van 2 tot 3 personen. Maar ook kleine wasjes kun je zonder zorgen drogen. Dankzij de SensiDry sensoren wordt de droogtijd automatisch aangepast aan elke lading, zodat je nooit te lang droogt en tijd en energiekosten bespaart. Bovendien heeft deze droger energieklasse A++, waardoor je energiezuinig kunt drogen en tot wel € 130,- per jaar kunt besparen op energiekosten. Met de keuze uit 14 droogprogramma's kun je precies het juiste programma kiezen voor je verschillende soorten wasgoed. Ga bijvoorbeeld voor het speciale programma voor dekbedden of fijne was. Wil je een shirt dat al een tijdje in de kast ligt weer fris en geurig maken? Dan is er ook het opfrisprogramma. Het handige is dat deze droger geen afvoerslang heeft, maar je kunt deze apart aanschaffen om de droger op de waterafvoer aan te sluiten. Zo wordt het drogen van je wasgoed een eenvoudige en efficiënte taak.

Pluspunten
  • De SensiDry technologie zorgt ervoor dat je wasgoed op een lage temperatuur droogt, zodat je kleding beschermd blijft en je energie bespaart. Met een grotere trommelinhoud van 8 kilogram kun je in één keer meer wasgoed drogen. Je kunt ook je wasdroger aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • De bouwkwaliteit van de basisklasse gaat minder lang mee. Een droger met de snelheidsklasse 'normaal' is niet sneller dan een gemiddelde droger met 8 kilogram vulgewicht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG TR71CWZ84 SensiDry

Om te bekijken of je de AEG TR71CWZ84 SensiDry tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG TR71CWZ84 SensiDry wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals