1. black friday
 2. AEG TR859P4B AbsoluteCare

AEG TR859P4B AbsoluteCare Black Friday deal

5/5

AEG TR859P4B AbsoluteCare nodig? Check snel of je deze AEG TR859P4B AbsoluteCare voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG TR859P4B AbsoluteCare.

Specificaties AEG TR859P4B AbsoluteCare

Merk

AEG

Fabrikantcode

916 099 297

Omschrijving van de AEG TR859P4B AbsoluteCare

De AEG TR859P4B AbsoluteCare is de ideale droger voor het veilig drogen van delicate kledingstukken zoals je favoriete wollen trui of zijden blouse. Dankzij het innovatieve AbsoluteCare systeem past deze droger het programma automatisch aan op de specifieke stof, waardoor je kleding beter in model blijft. Dit voorkomt dat je kledingstukken uitrekken of krimpen tijdens het drogen. Naast het zorgvuldig drogen van je kleding, biedt de AEG TR859P4B ook energiebesparing dankzij de energieklasse A++. Hierdoor bespaar je maar liefst tot € 1.300,- op je energiekosten over de levensduur van de droger. Bovendien zorgt de lage droogtemperatuur ervoor dat je kleding langer mooi blijft. Met een vulgewicht van 9 kilogram heb je voldoende ruimte om grote ladingen beddengoed te drogen. Deze droger beschikt ook over het 'hygiëne' programma, waarmee je onder andere onderbroeken en babykleertjes op een iets hogere temperatuur kunt drogen. Hierdoor worden bacteriën efficiënt verwijderd en kun je op een hygiënische manier je vochtige was drogen. Dit programma is ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Kortom, de AEG TR859P4B AbsoluteCare is de perfecte droger voor het veilig en efficiënt drogen van al je kledingstukken.

Pluspunten
 • Het AbsoluteCare-systeem past de droogtemperatuur en draaisnelheid aan op elk type was, waardoor je kleding beter in model blijft

  .

  De SensiDry-technologie droogt je wasgoed op een lage temperatuur, waardoor je energie bespaart

  .

  Je kunt 9 kilogram vulgewicht in één keer drogen, ideaal voor een grote lading beddengoed.

Minpunten
 • Deze machine heeft het AbsoluteCare Plus systeem niet, waardoor je wasgelijkmatig kan drogen en de stof langer zacht blijft. Met een maximale droogtijd van 239 minuten droog je langzamer dan een gemiddelde warmtepompdroger met dezelfde capaciteit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG TR859P4B AbsoluteCare

Om te bekijken of je de AEG TR859P4B AbsoluteCare tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG TR859P4B AbsoluteCare wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.