AEG TR85CW84 AbsoluteCare Black Friday deal

5/5

AEG TR85CW84 AbsoluteCare nodig? Check snel of je deze AEG TR85CW84 AbsoluteCare voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG TR85CW84 AbsoluteCare.

Specificaties AEG TR85CW84 AbsoluteCare

Merk

AEG

Fabrikantcode

916 099 264

Omschrijving van de AEG TR85CW84 AbsoluteCare

Met de AEG TR85CW84 warmtepompdroger blijft je kleding langer in perfecte staat. Dankzij de AbsoluteCare technologie past de droger de trommelbewegingen aan op het soort wasgoed dat in de trommel zit. Hierdoor gaan je favoriete lingerie en wollen truien langer mee. Bovendien herstelt AbsoluteCare de waterdichtheid van je outdoorkleding, zodat je altijd beschermd bent tegen regen en vocht. Deze droger biedt ruimte voor maar liefst 8 kilogram wasgoed, voldoende voor de kleding en het beddengoed van 2 tot 3 personen. Zelfs een kleine was kan probleemloos gedroogd worden in de trommel, dankzij de sensoren die precies meten hoeveel was er in de trommel zit en hoe vochtig dit is. Zodra de gewenste droogte is bereikt, stopt de wasdroger automatisch het programma. Met 12 verschillende programma's, zoals speciale programma's voor beddengoed, katoen en sportkleding, heb je altijd de juiste drooginstellingen voor ieder type wasgoed. Met de AEG TR85CW84 warmtepompdroger geniet je niet alleen van zacht en fris wasgoed, maar zorg je er ook voor dat je kleding langer meegaat. Dankzij de innovatieve technologieën en handige functies is deze droger een absolute must-have voor ieder huishouden.

Pluspunten
  • Het AbsoluteCare systeem past de droogtemperatuur en draaisnelheid aan op elk type was, zodat je kleding langer mooi blijft. Met een maximale droogtijd van 154 minuten behoort het tot de snelheidsklasse 'snel', waardoor je relatief snel droogt. Met een bouwkwaliteit van middenklasse gaat de wasdroger langer mee dan een basisklasse droger.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, waardoor er onderhoud nodig blijft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG TR85CW84 AbsoluteCare

Om te bekijken of je de AEG TR85CW84 AbsoluteCare tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG TR85CW84 AbsoluteCare wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals