AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus Black Friday deal

5/5

AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus nodig? Check snel of je deze AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus.

Specificaties AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus

Merk

AEG

Fabrikantcode

916 099 302

Omschrijving van de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus

De AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus is de perfecte warmtepompdroger om energie te besparen en veilig je donzen dekbed te drogen. Met een A+++ energielabel bespaar je gemiddeld tot wel € 1.545,- op je energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. Op het handige display kun je eenvoudig het gewenste programma selecteren, of het nu gaat om gemixte was, dekbedden of donsjassen. Met de geavanceerde 3D-sensor droogt de droger je wasgoed gelijkmatig, zowel aan de binnen- als buitenkant. Dit betekent dat je probleemloos al je katoenen en synthetische kleding samen kunt drogen. Daarnaast zorgt de AbsoluteCare Plus ervoor dat je favoriete winterjas zijn vorm behoudt, omdat de veertjes zacht en pluizig blijven. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je moeiteloos grote ladingen beddengoed en handdoeken drogen. De handige ProSense beladingssensor zorgt er bovendien voor dat je ook energie bespaart wanneer je een kleine was draait. De wasdroger past het programma automatisch aan op de hoeveelheid was die je in de trommel hebt geplaatst. Met de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus geniet je niet alleen van een energiezuinige droogervaring, maar ook van optimale zorg voor je kleding en beddengoed.

Pluspunten
  • Dankzij het AbsoluteCare Plus systeem droogt je wasgoed gelijkmatig en blijft de stof zacht dankzij de 3D scan. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je een grote lading beddengoed in één keer drogen. Met een maximale droogtijd van 199 minuten droog je sneller dan een gemiddelde warmtepompdroger met dit vulgewicht.

Minpunten
  • Sluit de droger niet direct aan op de waterafvoer als er geen meegeleverde afvoerslang is

    .

    Koop deze slang apart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus

Om te bekijken of je de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals