AEG VX4-1-OR Black Friday deal

5/5

AEG VX4-1-OR nodig? Check snel of je deze AEG VX4-1-OR voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG VX4-1-OR.

Specificaties AEG VX4-1-OR

Merk

AEG

Fabrikantcode

900.258.250

Omschrijving van de AEG VX4-1-OR

De AEG VX4-1-OR is een veelzijdige stofzuiger waarmee je moeiteloos zowel harde vloeren als laagpolig tapijt kunt reinigen. Dankzij het handige opbergsysteem onder de kap van de stofzuiger, kun je de kleine accessoires altijd binnen handbereik houden en hoef je niet bang te zijn dat je ze kwijtraakt. Met een gewicht van slechts 3,68 kilo is deze stofzuiger ook nog eens gemakkelijk te tillen, waardoor je hem eenvoudig de trap op en af kunt dragen. De compacte afmetingen maken de AEG VX4-1-OR ook ideaal als tweede stofzuiger, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van de bovenverdieping. Je kunt hem gemakkelijk opbergen in een kledingkast, zodat hij altijd binnen handbereik is wanneer je hem nodig hebt. Bovendien is de stofzuiger door zijn smalle formaat ook zeer geschikt voor het reinigen van kleine ruimtes, zoals de kinderkamer of de ruimte rondom de wasmachine. Met de AEG VX4-1-OR wordt stofzuigen een stuk eenvoudiger en efficiënter, zodat je meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen.

Pluspunten
  • Met een gewicht van slechts 3,68 kilo kun je deze stofzuiger gemakkelijk de trap op en af dragen. Met de zachte afstofborstel kun je ook kwetsbare meubels schoonmaken vanwege de zachte haren. Door het opbergvak onder de kap van de stofzuiger heb je altijd alle kleine accessoires bij de hand.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert zeer veel lawaai met een geluidsniveau van 80 decibel. Het snoer is vrij kort, namelijk 5 meter, dus je zult af en toe van stopcontact moeten wisselen. Er zit geen parketborstel speciaal voor houten vloeren of een turboborstel voor tapijten en dierenharen bij.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG VX4-1-OR

Om te bekijken of je de AEG VX4-1-OR tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG VX4-1-OR wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals