AEG VX6-2-CR-A Black Friday deal

5/5

AEG VX6-2-CR-A nodig? Check snel of je deze AEG VX6-2-CR-A voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG VX6-2-CR-A.

Specificaties AEG VX6-2-CR-A

Merk

AEG

Fabrikantcode

900258398

Omschrijving van de AEG VX6-2-CR-A

Heb je tapijt in je huis liggen of loopt er een harige viervoeter rond, dan is de AEG VX6-2-CR-A de perfecte stofzuiger voor jou. Deze stofzuiger is uitgerust met een krachtige turboborstel, die met zijn stugge borstelharen vuil en dierenharen moeiteloos opzuigt en in de stofzak laat verdwijnen. Dankzij de extra stugge haren van de borstel krijgt vuil geen enkele kans om zich te verstoppen in het tapijt. Zelfs Stella, de hond, kan nu zonder zorgen een dutje doen op het kleed, want alle haren worden grondig verwijderd. Bij de AEG VX6-2-CR-A ontvang je niet alleen een handige meubelborstel, maar ook een extra brede kierenzuigmond. Hiermee maak je moeiteloos alle stoffige vensterbanken schoon. Bovendien kun je met de meubelborstel ook meteen de koekkruimels van de bank opzuigen. Deze stofzuiger is niet alleen effectief op tapijt, maar ook op harde vloeren en andere oppervlakken. Met zijn krachtige zuigkracht en geavanceerde technologie zorgt de AEG VX6-2-CR-A ervoor dat jouw huis altijd brandschoon is. Dus zeg maar gedag tegen hardnekkig vuil en dierenharen, en verwelkom een frisse en schone leefomgeving met de AEG VX6-2-CR-A.

Pluspunten
  • De draaiende borstels van de turboborstel verwijderen dierenharen moeiteloos. De kierenzuigmond is extra breed, waardoor je gemakkelijk de vensterbank stofvrij kunt maken. De stofzuiger staat op losse wielen, zo kom je niet vast te zitten wanneer je een bocht neemt.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert zeer veel lawaai met een geluidsniveau van 76 decibel. Inbegrepen is geen parketborstel, dus wees voorzichtig bij het stofzuigen van je harde vloer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG VX6-2-CR-A

Om te bekijken of je de AEG VX6-2-CR-A tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG VX6-2-CR-A wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals