1. black friday
  2. AEG VX6-2-EB-C

AEG VX6-2-EB-C Black Friday deal

5/5

AEG VX6-2-EB-C nodig? Check snel of je deze AEG VX6-2-EB-C voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG VX6-2-EB-C.

Specificaties AEG VX6-2-EB-C

Merk

AEG

Fabrikantcode

900.258.390

Omschrijving van de AEG VX6-2-EB-C

De AEG VX6-2-EB-C is de perfecte stofzuiger voor iedereen die op zoek is naar gemak en efficiëntie. Met zijn compacte formaat is hij eenvoudig op te bergen, waardoor je veel ruimte bespaart in je huis. Bovendien is deze stofzuiger lichter dan de meeste andere modellen, waardoor je hem moeiteloos kunt optillen en gemakkelijk de bovenverdieping kunt stofzuigen. Maar dat is niet alles. Deze stofzuiger is niet alleen ideaal voor het stofzuigen van verschillende verdiepingen, maar ook als tweede stofzuiger. Dankzij de betaalbare prijs en het compacte formaat is hij perfect voor bijvoorbeeld de zolder of de garage. Zo hoef je niet steeds de trap op en af te sjouwen met je stofzuiger. Bij de AEG VX6-2-EB-C ontvang je ook een handige combiborstel, waarmee je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt moeiteloos schoonmaakt. Je hoeft alleen maar de borstel om te schakelen wanneer je van de tegels naar het vloerkleed rijdt. Met deze stofzuiger wordt stofzuigen een fluitje van een cent. Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog de AEG VX6-2-EB-C in huis en geniet van een schoon en opgeruimd huis!

Pluspunten
  • Je gebruikt de combiborstel om laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren te stofzuigen. De stofzuiger kan gemakkelijk worden opgeborgen in de kast vanwege zijn compacte formaat. Met de kierenzuigmond kun je lastig bereikbare plekken, zoals kieren en spleten, stofzuigen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt erg veel lawaai, met een geluidsniveau van 76 decibel. De stofzuiger wordt geleverd zonder parketborstel, waardoor hij minder geschikt is voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG VX6-2-EB-C

Om te bekijken of je de AEG VX6-2-EB-C tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG VX6-2-EB-C wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.