AEG VX82-1-2MG Black Friday deal

5/5

AEG VX82-1-2MG nodig? Check snel of je deze AEG VX82-1-2MG voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG VX82-1-2MG.

Specificaties AEG VX82-1-2MG

Merk

AEG

Fabrikantcode

900.258.506

Omschrijving van de AEG VX82-1-2MG

De AEG VX82-1-2MG is een innovatieve stofzuiger die is gemaakt van maar liefst 55% gerecycled plastic. Met deze stofzuiger draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar geniet je ook van optimale schoonmaakprestaties. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen voor harde en kwetsbare vloeren. Dankzij de schakelbare zuigmond kun je eenvoudig overschakelen van je harde vloer naar laagpolig tapijt. En met de handige bediening op het handvat kun je de zuigkracht tijdens het stofzuigen gemakkelijk aanpassen naar jouw wensen. Maar deze stofzuiger biedt nog veel meer! Naast de standaard zuigmond wordt de AEG VX82-1-2MG geleverd met een handig 3-in-1 opzetstuk. Dit opzetstuk is een meubelborstel, zachte afstofborstel en kierenzuigmond in één. Hiermee kun je niet alleen je bank stofzuigen, maar ook eenvoudig tussen de kussens reinigen. En als er ook nog kruimels op je glazen tafelblad liggen, schakel je het opzetstuk eenvoudig om naar een zachte afstofborstel. En het beste van alles? Deze stofzuiger is fluisterstil met een geluidsniveau van slechts 57 decibel, waardoor je ongestoord van je favoriete tv-programma kunt genieten. Met de AEG VX82-1-2MG haal je niet alleen een krachtige en milieuvriend.

Pluspunten
  • Door het inschakelen van de 'smart zuigstand', past de stofzuiger automatisch de zuigkracht aan de ondergrond aan. Dankzij de 9 meter lange snoer hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. Met een geluidsniveau van 57 decibel is dit een stille stofzuiger.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel, wat de stofzuiger minder geschikt maakt voor het schoonmaken van kwetsbare vloeren. Je krijgt geen mini-turboborstel om dierenharen van je bank en ander bekleed meubilair te verwijderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG VX82-1-2MG

Om te bekijken of je de AEG VX82-1-2MG tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG VX82-1-2MG wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals