1. black friday
  2. AEG VX82-1-ECO

AEG VX82-1-ECO Black Friday deal

5/5

AEG VX82-1-ECO nodig? Check snel of je deze AEG VX82-1-ECO voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AEG VX82-1-ECO.

Specificaties AEG VX82-1-ECO

Merk

AEG

Fabrikantcode

900258589

Omschrijving van de AEG VX82-1-ECO

De AEG VX82-1-ECO is een stofzuiger die niet alleen krachtig en efficiënt is, maar ook milieuvriendelijk. Hij is namelijk gemaakt van maar liefst 75% gerecycled plastic, waardoor je een positieve bijdrage levert aan het verminderen van afval. Daarnaast is deze stofzuiger perfect geschikt voor harde en kwetsbare vloeren, dankzij de speciale parketborstel. Met de lange borstelharen hoef je je geen zorgen te maken over krassen op je gloednieuwe laminaat. Wat deze stofzuiger echt bijzonder maakt, is de SmartMode-technologie. Deze technologie detecteert automatisch het type vloer en past de zuigkracht daarop aan. Hierdoor kun je moeiteloos schakelen tussen harde vloeren en tapijt, zonder dat je zelf instellingen hoeft aan te passen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je altijd de optimale zuigkracht hebt voor elke vloer. Daarnaast wordt de AEG VX82-1-ECO geleverd met een handig 3-in-1 opzetstuk. Dit opzetstuk is een meubelborstel, zachte afstofborstel en kierenzuigmond in één. Hiermee kun je niet alleen je bank grondig schoonmaken, maar ook de kussens en moeilijk bereikbare hoekjes. En als er toevallig kruimels op je glazen tafelblad liggen, kun je het opzetstuk eenvoudig omschakelen naar een zachte afstofborst.

Pluspunten
  • De bijgeleverde parketborstel beschermt uw harde vloer tegen krassen. Met een geluidsniveau van 57 decibel kan deze stofzuiger als stil worden beschouwd. Dankzij de lange snoer van 9 meter hoeft u niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger mist een mini turboborstel, waardoor het verwijderen van dierenharen op meubels moeilijker is. Met een gewicht van meer dan 7 kilo is deze stofzuiger vrij zwaar, waardoor het minder gemakkelijk is om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AEG VX82-1-ECO

Om te bekijken of je de AEG VX82-1-ECO tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AEG VX82-1-ECO wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.