1. black friday
  2. AIC 18 BT - wit

AIC 18 BT - wit Black Friday deal

5/5

AIC 18 BT - wit nodig? Check snel of je deze AIC 18 BT - wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AIC 18 BT - wit.

Specificaties AIC 18 BT - wit

Merk

Alcatel

Fabrikantcode

480001

Omschrijving van de AIC 18 BT - wit

De AIC 18 BT - wit wekkerradio is niet zomaar een gewone wekker. Naast het feit dat het je 's ochtends op tijd wakker maakt, heeft het ook nog eens een handige oplaadfunctie voor je smartphone. Met de QI technologie hoef je alleen maar je toestel op de oplaadpad bovenop de wekkerradio te plaatsen en het begint automatisch met opladen. Geen gedoe meer met kabels en stekkers. Maar maak je geen zorgen als jouw telefoon niet draadloos kan opladen, want de wekkerradio heeft ook een handige USB-poort. De AIC 18 BT - wit wekkerradio heeft ook een dubbele alarmfunctie, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn om je verslapen. Je kunt twee verschillende alarmtijden instellen, zodat je zeker weet dat je op tijd wakker wordt, zelfs als je een drukke agenda hebt. De wekker is eenvoudig te bedienen met de knoppen op de bovenkant van het apparaat. En als je de helderheid van de led-display wilt aanpassen, kun je deze gemakkelijk dimmen in vijf verschillende fases. Maar dat is nog niet alles! De AIC 18 BT - wit wekkerradio heeft ook een ingebouwde radiofunctie waarin je je tien favoriete radiostations kunt opslaan. Zo kun je naar je favoriete muziek of nieuws luisteren terwijl je je klaarmaakt voor de dag. Met zijn strakke witte design past deze wekkerradio perfect in elke slaapkamer en voegt het.

Pluspunten
  • Het is mogelijk om 2 wekkertijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner. Je kunt eenvoudig muziek afspelen vanaf je smartphone of tablet dankzij de bluetooth functie. Je kunt jouw smartphone draadloos opladen door hem op de wekker te leggen.

Minpunten
  • Je wordt plotseling wakker, omdat het alarmvolume niet geleidelijk toeneemt. Om je smartphone draadloos op te laden, moet hij ondersteuning hebben voor Qi-technologie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AIC 18 BT - wit

Om te bekijken of je de AIC 18 BT - wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AIC 18 BT - wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.