1. black friday
  2. AIC 28BT Zwart

AIC 28BT Zwart Black Friday deal

5/5

AIC 28BT Zwart nodig? Check snel of je deze AIC 28BT Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AIC 28BT Zwart.

Specificaties AIC 28BT Zwart

Merk

Autovision

Fabrikantcode

480010

Omschrijving van de AIC 28BT Zwart

Met de AIC 28BT Zwart kun je jouw smartphone opladen terwijl je heerlijk ligt te slapen. Als jouw toestel Qi technologie ondersteunt, kun je hem eenvoudig op de wekkerradio leggen en draadloos opladen. Maar maak je geen zorgen als jouw smartphone geen draadloos opladen ondersteunt, je kunt hem ook opladen via de handige usb-poort. Deze veelzijdige wekkerradio biedt ook de mogelijkheid om 2 verschillende wektijden in te stellen, zodat jij en je partner op verschillende tijden kunnen worden gewekt. Je kunt zelf kiezen of je wakker wilt worden met de radio of met een buzzer. Maar dat is nog niet alles! Met de AIC 28BT Zwart kun je ook jouw favoriete muziek afspelen vanaf je smartphone dankzij de handige bluetooth functie. En het bedienen van de wekker is een fluitje van een cent met de knoppen aan de bovenkant. Wil je het display minder fel hebben? Geen probleem, je kunt de helderheid aanpassen met de 5 verschillende standen. Let wel op: jouw smartphone kan alleen draadloos worden opgeladen als deze Qi technologie ondersteunt. Met de AIC 28BT Zwart haal je niet alleen een handige wekkerradio in huis, maar ook een oplaadstation voor jouw smartphone. Geniet van het gemak van draadloos opladen en wordt elke ochtend gewekt op jouw favoriete manier.

Pluspunten
  • Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, zoals één voor jezelf en één voor je partner. Je kunt moeiteloos muziek afspelen vanaf je smartphone of tablet dankzij de bluetooth functie. Je kunt jouw smartphone draadloos opladen door hem op de wekker te leggen.

Minpunten
  • Om je smartphone draadloos op te laden, moet die de Qi-technologie ondersteunen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AIC 28BT Zwart

Om te bekijken of je de AIC 28BT Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AIC 28BT Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.