1. AIC 48 XXL - zwart

AIC 48 XXL - zwart Black Friday deal

5/5

AIC 48 XXL - zwart nodig? Check snel of je deze AIC 48 XXL - zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de AIC 48 XXL - zwart.

Specificaties AIC 48 XXL - zwart

Merk

Alcatel

Fabrikantcode

480002

Omschrijving van de AIC 48 XXL - zwart

De AIC 48 XXL - zwart is de perfecte wekkerradio voor iedereen die houdt van een grote, heldere display. Met 5 verschillende dimniveaus kun je de helderheid van de display naar wens aanpassen. Of je nu een lichte slaper bent of juist van fel licht houdt, deze wekkerradio past zich aan jouw voorkeuren aan. Maar dat is nog niet alles. Deze wekkerradio heeft namelijk ook een handige dubbele alarmfunctie. Hiermee kun je verschillende wektijden en dagen instellen, ideaal als jij en je partner een ander ritme hebben. Je kunt zelfs verschillende radiostations selecteren voor elk alarm, zodat je altijd wakker wordt met jouw favoriete muziek of nieuws. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze wekker ook een ingebouwde backup-batterij. Dus zelfs in het geval van een stroomstoring hoef je je geen zorgen te maken dat je te laat op je werk komt. Met de AIC 48 XXL - zwart kun je elke ochtend op tijd en op jouw eigen manier wakker worden.

Pluspunten
  • Het is mogelijk om 2 wektijden in te stellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner. Door de FM-tuner word je wakker met je favoriete radiozender.

Minpunten
  • Na het verlagen van de helderheid van de cijfers, kunnen de grote cijfers nog steeds als fel worden waargenomen. Je moet zelf de juiste frequentie vinden, want deze wekker heeft geen DAB-verbinding.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de AIC 48 XXL - zwart

Om te bekijken of je de AIC 48 XXL - zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de AIC 48 XXL - zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals