1. black friday
  2. Alecto ADB-30 Kinetic Zwart

Alecto ADB-30 Kinetic Zwart Black Friday deal

5/5

Alecto ADB-30 Kinetic Zwart nodig? Check snel of je deze Alecto ADB-30 Kinetic Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Alecto ADB-30 Kinetic Zwart.

Specificaties Alecto ADB-30 Kinetic Zwart

Merk

Alecto

Fabrikantcode

ADB30ZT

Omschrijving van de Alecto ADB-30 Kinetic Zwart

De Alecto ADB-30 Kinetic is een revolutionaire draadloze deurbel die je nooit meer hoeft bij te vullen met batterijen. Deze deurbel werkt namelijk op kinetische energie, wat betekent dat je simpelweg de knop indrukt om de benodigde energie op te wekken. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat je nooit meer zonder stroom komt te zitten en altijd kunt genieten van een betrouwbare deurbel. Naast zijn energie-efficiëntie, is de Alecto ADB-30 Kinetic ook voorzien van handige functies. De deurbel is draadloos verbonden met de meegeleverde ontvanger, die je eenvoudig in een stopcontact kunt plaatsen. Zodra er iemand aanbelt, zal de ontvanger niet alleen een geluidssignaal afgeven, maar ook licht geven dankzij de ingebouwde LED-verlichting. Dit zorgt ervoor dat je nooit een bezoeker zult missen, zelfs niet in het donker. Met maar liefst 36 verschillende melodieën om uit te kiezen en de mogelijkheid om het volume van de ontvanger aan te passen, kun je de deurbel volledig naar eigen wens instellen. Bovendien heeft de Alecto ADB-30 Kinetic een indrukwekkend bereik van maximaal 50 meter, waardoor je de ontvanger op elke gewenste locatie in huis kunt plaatsen. Of je nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer bent, je zult nooit meer een bezoeker missen dankzij deze slimme deurb.

Pluspunten
  • De deurbel werkt op basis van kinetische energie, dus je hebt geen batterijen of stroomkabel nodig om hem van stroom te voorzien. Je kunt de melodie van de deurbel naar jouw eigen wensen instellen. Dankzij de ingebouwde ledverlichting is de deurbel niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar.

Minpunten
  • Aangezien de ontvanger niet op batterijen werkt, dien je deze altijd in een stopcontact te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Alecto ADB-30 Kinetic Zwart

Om te bekijken of je de Alecto ADB-30 Kinetic Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Alecto ADB-30 Kinetic Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.