Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5" Black Friday deal

5/5

Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5" nodig? Check snel of je deze Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5" voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5".

Specificaties Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5"

Merk

Alecto

Fabrikantcode

ADI-250

Omschrijving van de Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5"

De Alecto ADI-250 is een innovatieve deurintercom met een digitale deurbel functie. Met deze deurbel sta je altijd in verbinding met wie er voor je deur staat. De deurbel is uitgerust met een geavanceerde ingebouwde camera, waardoor je direct kunt zien wie er voor de deur staat via de intercom. Zelfs in het donker is dit mogelijk dankzij de infrarood functionaliteit. Het heldere en kleurrijke 3,5 inch scherm op de intercom zorgt voor een duidelijke en gedetailleerde weergave van de beelden. De Alecto ADI-250 deurintercom kan zowel bedraad als draadloos worden gebruikt. Je kunt hem eenvoudig aansluiten op de bedrading van je huidige deurbel, maar je hebt ook de mogelijkheid om hem draadloos te gebruiken met behulp van een batterijhouder (niet inbegrepen). Je kunt de intercom dan op een plek naar keuze in huis plaatsen met behulp van de meegeleverde standaard. Wanneer iemand aanbelt, maakt de camera automatisch een foto met de datum en het tijdstip erbij. Zo heb je altijd een overzicht van wie er op welk moment aan je deur stond. Wil je graag meerdere ontvangers in huis hebben? Dat is geen probleem met de ADI-250. Deze deurintercom kan worden uitgebreid met maximaal 4 ontvangers, zodat je op verschillende plekken in huis altijd op de hoogte bent van wie er voor de deur staat. De Alecto ADI-250 deurintercom is de perfect.

Pluspunten
  • De camera is uitgerust met infraroodverlichting om tot 1 meter in het donker te kunnen kijken. Dankzij de ingebouwde camera, speaker en microfoon kun je op afstand met je bezoeker praten. Wanneer er wordt aangebeld, maakt de camera een foto.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om de beltoon aan te passen. De camera kan niet draaien, dus je hebt altijd maar één standpunt om te zien wie er voor de deur staat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5"

Om te bekijken of je de Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5" tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Alecto ADI-250 Deurintercom 3.5" wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals