1. black friday
  2. Alecto BC-100

Alecto BC-100 Black Friday deal

5/5

Alecto BC-100 nodig? Check snel of je deze Alecto BC-100 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Alecto BC-100.

Specificaties Alecto BC-100

Merk

Alecto

Fabrikantcode

BC-100

Omschrijving van de Alecto BC-100

Als ouder wil je graag dat je kindje genoeg slaap krijgt en op de juiste tijd uit bed komt. Met de Alecto BC-100 slaaptrainer wordt dit een stuk eenvoudiger. Je stelt simpelweg een tijd in wanneer je kindje uit bed mag en de slaaptrainer doet de rest. Het display van de slaaptrainer heeft 's nachts een rustgevende blauwe kleur en toont een schattig maantje. Dit is een visuele aanwijzing voor je kindje dat hij of zij nog in bed moet blijven. Zodra de ingestelde tijd is bereikt, springt de slaaptrainer naar een opvallend oranje scherm met een vrolijk zonnetje. Dit betekent dat het tijd is om op te staan en de dag te beginnen. De Alecto BC-100 is niet alleen een slaaptrainer, maar ook een handig nachtlampje. Je kunt kiezen uit maar liefst 7 verschillende helderheidsstanden, zodat je het scherm ook als zacht licht kunt gebruiken. De slaaptrainer is draadloos en wordt geleverd met een micro-USB kabel, waarmee je hem gemakkelijk kunt opladen. Met de Alecto BC-100 slaaptrainer zorg je ervoor dat je kindje genoeg slaap krijgt en op de juiste tijd uit bed komt. Laat het schattige maantje en vrolijke zonnetje je kindje helpen om een gezond slaapritme te ontwikkelen.

Pluspunten
  • De slaaptrainer leert op een speelse manier het verschil tussen dag en nacht aan je kind. Met het gekleurde lcd-scherm kan deze wekker ook als nachtlampje gebruikt worden.

Minpunten
  • Het is enkel mogelijk om wakker te worden met de traditionele wekker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Alecto BC-100

Om te bekijken of je de Alecto BC-100 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Alecto BC-100 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.