1. black friday
  2. Alutherm Sani 800 Wifi

Alutherm Sani 800 Wifi Black Friday deal

5/5

Alutherm Sani 800 Wifi nodig? Check snel of je deze Alutherm Sani 800 Wifi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Alutherm Sani 800 Wifi.

Specificaties Alutherm Sani 800 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361124

Omschrijving van de Alutherm Sani 800 Wifi

Met de Alutherm Sani 800 Wifi betreed je 's ochtends een heerlijk warme badkamer. Deze elektrische convectorkachel van Alutherm is voorzien van een IP24-certificering, waardoor hij beschermd is tegen opspattend water. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je de kachel in de badkamer kunt plaatsen. De radiator heeft een bereik van maar liefst 15 vierkante meter, waardoor je kunt genieten van een aangename temperatuur in je hele badkamer. De Alutherm Sani 800 kan eenvoudig aan de wand worden gemonteerd. Met de meegeleverde afstandsbediening of via de handige Eurom Smart-app kun je jouw persoonlijke voorkeuren instellen. Maak gebruik van de handige weektimer om te bepalen wanneer de kachel aan of uit moet gaan. Daarnaast kun je de eco-stand inschakelen om je energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Als je een grotere ruimte wilt verwarmen dan 15 vierkante meter, dan raden we je aan om de Alutherm Sani 1200 Wifi te bekijken. Met de Alutherm Sani 800 Wifi geniet je elke dag van een warme en comfortabele badkamerervaring.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen vanuit je luie stoel met de bijgeleverde afstandsbediening of via de Eurom Smart-app op je smartphone of tablet. Met de eco stand van de kachel verbruik je minder energie. Tijdens het verwarmen maakt een convectorkachel vrijwel geen geluid.

Minpunten
  • Deze kachel heeft geen kinderbeveiliging om de knoppen op het apparaat te vergrendelen. -> Deze kachel heeft geen kinderbeveiliging om de knoppen op het toestel te blokkeren. Een convectorkachel is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes. -> Een convectorkachel is minder geschikt om slecht geïsoleerde ruimtes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Alutherm Sani 800 Wifi

Om te bekijken of je de Alutherm Sani 800 Wifi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Alutherm Sani 800 Wifi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.