1. black friday
  2. Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit Black Friday deal

5/5

Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit nodig? Check snel of je deze Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit.

Specificaties Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Merk

Arlo

Fabrikantcode

AVD2001-100EUS

Omschrijving van de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Dit Arlo beveiligingspakket bevat de Arlo Essential Spotlight IP camera en de Arlo draadloze slimme deurbel, beide in een stijlvolle witte kleur. De Arlo Essential is een veelzijdige beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd. Met zijn krachtige schijnwerper en ingebouwde sirene zorgt hij voor een optimale beveiliging van je woning. Zodra de camera beweging detecteert, activeert hij zowel een geluids- als lichtsignaal om ongewenste bezoekers af te schrikken. Met de draadloze slimme deurbel van Arlo wordt je huis nog beter beveiligd. Via de handige app kun je altijd zien wie er voor je deur staat en zelfs met hen communiceren. Je kunt live meekijken op zowel de camera als de deurbel en ontvangt direct meldingen op je smartphone bij bewegingsdetectie. Wil je de beelden opslaan en later terugkijken? Bij Arlo kun je een vast bedrag per maand betalen om deze functie te activeren. Met dit Arlo beveiligingspakket ben je verzekerd van een betrouwbare en effectieve beveiliging voor je woning. De combinatie van de Arlo Essential beveiligingscamera en de draadloze slimme deurbel biedt je de mogelijkheid om altijd en overal een oogje in het zeil te houden. Of je nu wilt weten wie er voor je deur staat of ongewenste bezoekers wilt afschrikken, met dit pakket ben je goed uitgerust. Zorg voor gemoedsrust en kies voor de Arlo Essential be.

Pluspunten
  • Je gegevens en beelden worden binnen de EU opgeslagen, wat goed is voor je privacy. Deze apparaten zijn plug & play: je kunt ze eenvoudig installeren met behulp van de app. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand met mensen bij de camera en deurbel praten.

Minpunten
  • Je hebt een sterke wifi-ontvangst nodig op de locatie waar je de camera en deurbel installeert. Om videobeelden te kunnen opslaan en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Om te bekijken of je de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.