1. black friday
  2. Arlo Essential Beveiligingscamera Wit

Arlo Essential Beveiligingscamera Wit Black Friday deal

5/5

Arlo Essential Beveiligingscamera Wit nodig? Check snel of je deze Arlo Essential Beveiligingscamera Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit.

Specificaties Arlo Essential Beveiligingscamera Wit

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC2030-100EUS

Omschrijving van de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit

De Arlo Essential Beveiligingscamera Wit is de perfecte keuze voor het beschermen van jouw huis, zowel binnen als buiten. Met zijn schitterende schijnwerper zorgt deze camera ervoor dat geen enkel detail aan je aandacht ontsnapt. Met een full hd resolutie legt de camera haarscherpe beelden vast, zelfs in het donker. Deze beveiligingscamera is ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu koud, winderig of regenachtig is, de Arlo Essential staat altijd paraat. Dankzij de koppeling met de Arlo app ontvang je direct bewegingsmeldingen op je smartphone. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er bij jou thuis gebeurt, waar je ook bent. Met de Arlo app heb je niet alleen toegang tot de camerabeelden, maar kun je ook communiceren met de mensen die in beeld zijn. Daarnaast schrikt de ingebouwde sirene ongenode gasten af, waardoor jouw huis nog beter beveiligd is. Bovendien werkt de Essential Spotlight samen met Google Assistant, IFTTT en Amazon Alexa, waardoor je hem kunt integreren in je smart home systeem. Kies voor gemoedsrust en optimale beveiliging met de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit.

Pluspunten
  • Deze IP-camera functioneert op batterijen, waardoor hij volledig draadloos is. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand met mensen bij de camera praten. Je gegevens en beelden worden binnen de EU bewaard, wat gunstig is voor je privacy.

Minpunten
  • Je hebt een sterk wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert, met behulp van een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, moet je een abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit

Om te bekijken of je de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Essential Beveiligingscamera Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.