Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart Black Friday deal

5/5

Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart nodig? Check snel of je deze Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart.

Specificaties Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC2030B-100EUS

Omschrijving van de Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart

De Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart is een innovatieve camera die zowel binnen als buiten kan worden opgehangen. Met zijn indrukwekkende full hd resolutie levert deze camera haarscherpe beelden, zelfs onder de meest uitdagende weersomstandigheden. Regen, kou en wind vormen geen enkel probleem voor deze camera. De Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart kan eenvoudig worden gekoppeld aan de Arlo app, waardoor je direct meldingen van bewegingsdetectie op je smartphone ontvangt. Met behulp van de app kun je niet alleen de camerabeelden bekijken, maar ook direct communiceren met personen die zich in het beeld bevinden. Daarnaast beschikt deze camera over een geïntegreerde schijnwerper die automatisch inschakelt bij bewegingsdetectie tot maar liefst 7 meter. Hierdoor kun je zelfs in het donker gedetailleerde kleurenbeelden bekijken. Een ander indrukwekkend kenmerk van de Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart is de ingebouwde sirene. Deze sirene zorgt ervoor dat ongewenste bezoekers worden afgeschrikt en jouw huis veilig blijft. Bovendien is deze camera compatibel met Google Assistant, IFTTT en Amazon Alexa, waardoor je hem eenvoudig kunt integreren in je smart home systeem. Met de Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart geniet je van gemoedsrust en optimale beveiliging, zowel binnen als buiten je huis.

Pluspunten
  • Deze ip-camera functioneert op een batterij, zodat hij volledig draadloos is. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand communiceren met mensen in de buurt van de camera. Je gegevens en beelden worden opgeslagen in de EU, wat goed is voor je privacy.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert, met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart

Om te bekijken of je de Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Essential Beveiligingscamera Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals