1. Arlo Essential XL Beveiligingscamera Wit

Arlo Essential XL Beveiligingscamera Wit Black Friday deal

5/5

Arlo Essential XL Beveiligingscamera Wit nodig? Check snel of je deze Arlo Essential XL Beveiligingscamera Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Essential XL Beveiligingscamera Wit.

Specificaties Arlo Essential XL Beveiligingscamera Wit

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC2032-100EUS

Omschrijving van de Arlo Essential XL Beveiligingscamera Wit

Met de Arlo Essential XL Beveiligingscamera in het wit kun je zorgeloos een binnen- of buitenruimte thuis bewaken. Deze draadloze camera heeft een indrukwekkende batterijduur van ongeveer 1 jaar, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het regelmatig vervangen van de batterijen. De camera biedt een kristalhelder beeld in full hd resolutie en is bestand tegen alle weersomstandigheden, zoals kou, wind en regen, waardoor je hem zonder problemen buiten kunt gebruiken. Een van de handige functies van de Arlo Essential XL is de koppeling met de Arlo app. Zodra je de camera hebt gekoppeld, ontvang je bewegingsmeldingen op je smartphone, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt. Via de app kun je ook de camerabeelden bekijken en communiceren met mensen die zich in het gezichtsveld van de camera bevinden. Daarnaast beschikt de camera over een geïntegreerde schijnwerper die automatisch inschakelt bij bewegingsdetectie tot een afstand van 7 meter. Hierdoor kun je ook in het donker kleurenbeelden opnemen. Bovendien heeft de Essential XL een ingebouwde sirene die ongewenste gasten afschrikt en je huis veilig houdt. De Arlo Essential XL Spotlight is niet alleen compatibel met de Arlo app, maar werkt ook samen met andere slimme apparaten, zoals Google Assistant, IFTTT en Amazon Alexa. Hierdoor kun je de camera moeiteloos integreren in je bestaande smart home-systeem en profiteren van nog meer gemak en controle.

Pluspunten
  • Deze IP-camera functioneert volledig draadloos, aangezien hij werkt op een batterij die pas na 1 jaar opnieuw opgeladen hoeft te worden. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand met mensen bij de camera communiceren. Je gegevens en beelden worden binnen de EU opgeslagen, wat goed is voor je privacy.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert, met behulp van een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera. Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, moet je een abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Essential XL Beveiligingscamera Wit

Om te bekijken of je de Arlo Essential XL Beveiligingscamera Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Essential XL Beveiligingscamera Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals