Arlo Go 2 White SIM Camera Black Friday deal

5/5

Arlo Go 2 White SIM Camera nodig? Check snel of je deze Arlo Go 2 White SIM Camera voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Go 2 White SIM Camera.

Specificaties Arlo Go 2 White SIM Camera

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VML2030-100EUS

Omschrijving van de Arlo Go 2 White SIM Camera

Met de Arlo Go 2 slimme beveiligingscamera hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je bezittingen, waar je ook bent. Deze camera is speciaal ontworpen om gemakkelijk mee te nemen op reis en biedt een ingebouwde SIM-kaart voor een betrouwbare internetverbinding, zelfs buitenshuis. Het enige wat je hoeft te doen is de camera opladen en je kunt je caravan, tuinhuis of andere plek zonder wifi-verbinding direct beveiligen. Thuis kun je de camera eenvoudig verbinden met wifi, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er gebeurt. Het is belangrijk op te merken dat de SIM-kaart niet standaard wordt meegeleverd, maar dat je deze zelf moet aanschaffen, net als bij een mobiel abonnement. Zodra je dit hebt gedaan, kun je de camera gebruiken om bijvoorbeeld je fiets of auto te beschermen. Dankzij de handige app ontvang je direct meldingen bij beweging en zal de camera ook een geluidssignaal geven. Om optimaal gebruik te maken van alle functies, wordt er een vast maandelijks abonnementsbedrag in rekening gebracht. Met de Arlo Go 2 slimme beveiligingscamera kun je met een gerust hart genieten van je reis, wetende dat je eigendommen veilig zijn. Investeer in gemoedsrust en bescherming met deze handige en betrouwbare camera.

Pluspunten
  • De camera is niet afhankelijk van een wifi-verbinding dankzij de SIM-kaart. Je gegevens en beelden worden in de EU opgeslagen, wat goed is voor je privacy. De IP-camera schrikt ongewenste bezoekers af met een sirene.

Minpunten
  • De SIM-kaart wordt niet bijgevoegd. Je betaalt een vast bedrag per maand om gebruik te kunnen maken van alle functies.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Go 2 White SIM Camera

Om te bekijken of je de Arlo Go 2 White SIM Camera tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Go 2 White SIM Camera wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals