1. black friday
  2. Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack Black Friday deal

5/5

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack nodig? Check snel of je deze Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack.

Specificaties Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4350P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack

Met het Arlo Pro 4 Spotlight 3-Pack kun je meerdere ruimtes in je huis of op kantoor bewaken. Deze slimme beveiligingscamera's filmen in 2K-resolutie, waardoor je zelfs op grote afstanden duidelijk kunt zien wat er gebeurt. Als de camera beweging detecteert, schakelen de ingebouwde spotlight en sirene automatisch in. Dit schrikt ongewenste gasten af in het donker en zorgt ervoor dat je ook kleurenbeelden hebt van nachtelijke indringers. Met de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen, kun je zelf bepalen wanneer de camera's inschakelen. Deze draadloze camera's werken op een oplaadbare batterij met een levensduur van maar liefst 6 maanden. Daarna kun je ze eenvoudig weer opladen. Bovendien kun je de Arlo Pro 4 gemakkelijk koppelen aan het smart home platform van jouw keuze, zodat de camera's ook samenwerken met andere slimme apparaten. Met het Arlo Pro 4 Spotlight 3-Pack heb je een complete en geavanceerde beveiligingsoplossing binnen handbereik. Bescherm jezelf, je geliefden en je eigendommen met deze hoogwaardige camera's die je gemoedsrust bieden, zowel overdag als 's nachts.

Pluspunten
  • Niemand wandelt ongemerkt je huis of tuin binnen dankzij de ingebouwde schijnwerper. Je gegevens en beelden worden bewaard in de EU, wat goed is voor je privacy. Met een kijkhoek van 160 graden houd je een groter deel van je huis of tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig. Op de locatie waar je de camera's installeert, heb je een goede wifi-signaalsterkte nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack

Om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.