1. black friday
  2. Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit Black Friday deal

5/5

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit nodig? Check snel of je deze Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit.

Specificaties Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit

Merk

Arlo

Fabrikantcode

AVD2001-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit

Dit Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit pakket is de perfecte oplossing om je huis veilig te houden. Met de 4 Arlo Pro 4 Spotlight IP camera's en de Arlo Wire Free Video Doorbell kun je gemakkelijk de omgeving rond je huis in de gaten houden. Met de scherpe 2K-resolutie van de Arlo Pro 4 camera's kun je zelfs op grotere afstanden duidelijk zien wat er gebeurt. Wanneer de camera's beweging detecteren, wordt er een licht- en geluidssignaal geactiveerd. Daarnaast ontvang je ook direct een melding in de handige Arlo app, waar je alle meldingen van de Arlo Video Doorbell kunt vinden. Je kunt gerust zijn, want al je beelden worden veilig opgeslagen in de cloud. Houd er wel rekening mee dat hiervoor een maandelijks bedrag in rekening wordt gebracht. Deze slimme apparaten zijn volledig draadloos, wat betekent dat je ze gemakkelijk kunt installeren zonder gedoe met kabels. En als de batterijen leeg zijn, kun je ze eenvoudig opladen met de meegeleverde voedingskabel. Met dit Arlo pakket ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging voor je huis, zonder gedoe en met gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Met een resolutie van 2K geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een full hd resolutie. Je gegevens en beelden worden bewaard in de EU, wat goed is voor je privacy. De deurbel en camera's werken op batterijen, waardoor je geen kabels hoeft aan te leggen.

Minpunten
  • Voor het volledig gebruik van Arlo-apparaten heb je een Arlo Smart-abonnement nodig. Op de locatie van de deurbel en camera's heb je een goede wifi-ontvangst nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit

Om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit 4-pack + Arlo Draadloze Video Doorbell Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.