1. black friday
  2. Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit Black Friday deal

5/5

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit nodig? Check snel of je deze Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit.

Specificaties Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Merk

Arlo

Fabrikantcode

AVD2001-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Dit Arlo pakket bevat de Arlo Pro 4 Spotlight IP camera en de Arlo Wire Free Video Doorbell, beide in een elegante witte kleur. Met deze combinatie kun je de omgeving rondom je huis nauwlettend in de gaten houden. De Arlo Pro 4 maakt gebruik van geavanceerde 2K beeldkwaliteit, waardoor je zelfs op grotere afstanden duidelijk kunt zien wat er gebeurt. Zodra de camera beweging detecteert, wordt er een licht- en geluidssignaal geactiveerd en ontvang je een melding in de handige Arlo app op je smartphone. Naast de camerameldingen ontvang je ook alle notificaties van de Arlo Video Doorbell in de Arlo app. Met deze draadloze slimme apparaten hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde installaties. Ze kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd zonder gedoe met kabels. En wanneer de batterijen leeg raken, kun je ze gemakkelijk opladen met de meegeleverde voedingskabel. Bovendien biedt dit pakket de mogelijkheid om je beelden veilig in de cloud op te slaan. Houd er wel rekening mee dat hiervoor een vast maandelijks bedrag in rekening wordt gebracht. Met de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit en de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit ben je verzekerd van een betrouwbare en gemakkelijke beveiligingsoplossing voor je huis.

Pluspunten
  • Door de 2K resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een full hd resolutie. - Met een 2K resolutie toont de camera het beeld scherper dan een camera met een full hd resolutie. Je gegevens en beelden worden in de EU bewaard, dat is goed voor je privacy. - Jouw gegevens en beelden worden bewaard in de EU, wat gunstig is voor jouw privacy. De deurbel en camera's werken op een batterij, waardoor je geen kabels hoeft te trekken. - De deurbel en camera's functioneren op batterijen, wat betekent dat je geen kabels hoeft te leggen.

Minpunten
  • Voor volledig gebruik van Arlo-apparaten is een Arlo Smart-abonnement vereist. Op de locatie van de deurbel en camera's is een goede wifi-ontvangst vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.