1. Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack Black Friday deal

5/5

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack nodig? Check snel of je deze Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack.

Specificaties Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4050P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack

Met de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack houd je een oogje in het zeil in de buitenruimte van je huis of kantoor. Deze geavanceerde beveiligingscamera legt beelden vast in 2K resolutie, waardoor je zelfs op grotere afstanden duidelijk kunt zien wat er gebeurt. Het unieke aan deze camera is de ingebouwde spotlight en sirene, die automatisch worden geactiveerd zodra er beweging wordt gedetecteerd. Op deze manier schrik je ongenode gasten af en kun je zelfs 's nachts kleurenbeelden van indringers krijgen. Met de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen, heb je volledige controle over wanneer de camera moet inschakelen. Of het nu gaat om het bewaken van je voordeur, oprit of tuin, je kunt specifieke gebieden selecteren waarop de camera reageert. De Arlo Pro 4 werkt op een oplaadbare batterij met een indrukwekkende levensduur van 6 maanden. Wanneer de batterij leeg is, kun je deze eenvoudig weer opladen. Niet alleen is de Arlo Pro 4 een krachtige beveiligingscamera op zichzelf, maar je kunt deze ook naadloos integreren met het smart home-platform van jouw keuze. Hierdoor kun je de camera moeiteloos laten samenwerken met andere slimme apparaten in je woning. Of je nu al gebruikmaakt van slimme verlichting, thermostaten of deurbellen, je kunt de Arlo Pro 4 eenvoudig toevoegen aan je bestaande smart home systeem. Met.

Pluspunten
  • Niemand komt ongemerkt je huis of tuin binnen dankzij de aanwezigheid van de ingebouwde schijnwerper. Je gegevens en beelden worden opgeslagen in de EU, dit is gunstig voor je privacy. Met een kijkhoek van 160 graden kun je een groter gedeelte van je huis of tuin in de gaten houden in vergelijking met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack

Om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Wit Single Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals