1. black friday
  2. Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack Black Friday deal

5/5

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack nodig? Check snel of je deze Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack.

Specificaties Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4350B-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack

Met het Arlo Pro 4 Spotlight 3-Pack kun je meerdere ruimtes in je huis of op kantoor bewaken. Deze slimme beveiligingscamera's leggen beelden vast in 2K resolutie, waardoor je ook op grotere afstanden duidelijk kunt zien wat er gebeurt. Wanneer de camera beweging detecteert, schakelen de ingebouwde spotlight en sirene automatisch in. Dit schrikt ongewenste indringers af in het donker en biedt ook kleurenbeelden van nachtelijke insluipers. Door activiteitszones in te stellen, bepaal je zelf wanneer de camera's in actie komen. Deze draadloze camera's werken op een oplaadbare batterij met een levensduur van 6 maanden. Daarna kun je ze eenvoudig weer opladen. Je kunt de Arlo Pro 4 eenvoudig koppelen aan het smart home platform van jouw keuze, waardoor de camera's ook samenwerken met andere slimme apparaten. Met het Arlo Pro 4 Spotlight 3-Pack hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je huis of kantoor. Deze beveiligingscamera's bieden hoogwaardige beeldkwaliteit en geavanceerde functies om je gemoedsrust te geven. De 2K resolutie zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden, zelfs op grotere afstanden. De ingebouwde spotlight en sirene zorgen ervoor dat indringers worden afgeschrikt en de kleurenbeelden van nachtelijke insluipers maken het gemakkelijker om ze te identificeren. Met de mogelijkheid om activiteitszones in.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde schijnwerper betreedt niemand onopgemerkt jouw huis of tuin. Je gegevens en beelden worden binnen de EU opgeslagen, wat goed is voor jouw privacy. Met een kijkhoek van 160 graden houd je een groter gedeelte van jouw huis of tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig. Op de locatie waar je de camera's installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de nabijheid van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack

Om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.