1. Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack Black Friday deal

5/5

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack nodig? Check snel of je deze Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack.

Specificaties Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4050B-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack

Met het Arlo Pro 4 Spotlight Duo Pack kun je meerdere ruimtes rondom je huis in de gaten houden. Deze slimme beveiligingscamera's filmen in een indrukwekkende 2K resolutie, zodat je zelfs op grotere afstanden duidelijk kunt zien wat er gebeurt. Maar dat is nog niet alles! Deze camera's zijn uitgerust met een ingebouwde spotlight en sirene, die automatisch worden ingeschakeld zodra er beweging wordt gedetecteerd. Hierdoor schrik je ongewenste gasten af en krijg je zelfs kleurenbeelden van nachtelijke indringers. Om ervoor te zorgen dat je geen onnodige meldingen krijgt, kun je activiteitszones instellen. Hierdoor zullen de camera's alleen meldingen geven als er beweging wordt gedetecteerd in de door jou gekozen zones, waardoor je de controle hebt over welke gebieden belangrijk zijn om in de gaten te houden. En het beste van alles is dat deze camera's draadloos zijn en werken op een oplaadbare batterij met een levensduur van maar liefst 6 maanden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van batterijen. Het Arlo Pro 4 Spotlight Duo Pack is ook compatibel met jouw favoriete smart home platform. Hierdoor kun je de camera's eenvoudig integreren met andere slimme apparaten in jouw huis. Of je nu gebruik maakt van een spraakassistent, een slimme deurbel of een slimme thermostaat, de camera's werken naadloos samen met jouw slimme apparaten om je huis nog veiliger en efficië.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde schijnwerper betreedt niemand onopgemerkt uw huis of tuin. Uw gegevens en beelden worden in de EU opgeslagen, wat goed is voor uw privacy. Met de kijkhoek van 160 graden houdt u een groter deel van uw huis of tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, heb je een Arlo Smart abonnement nodig. Op de plaats waar je de camera's installeert, heb je een goed wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack

Om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals