1. black friday
  2. Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack Black Friday deal

5/5

Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack nodig? Check snel of je deze Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack.

Specificaties Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4050B-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack

Met de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera in het zwart, single pack, kun je met een gerust hart een oogje in het zeil houden bij jouw huis of kantoor. Deze slimme beveiligingscamera filmt in verbluffende 2K resolutie, waardoor je zelfs op grotere afstanden een helder beeld hebt van wat er gaande is. Daarnaast beschikt deze camera over een ingebouwde spotlight en sirene, die automatisch geactiveerd worden zodra er beweging wordt gedetecteerd. Dit schrikt ongewenste gasten af in het donker en geeft je ook kleurenbeelden van eventuele nachtelijke indringers. Met de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen, bepaal je zelf wanneer de camera moet inschakelen. Hierdoor kun je specifieke gebieden in de gaten houden die voor jou het belangrijkst zijn. De Arlo Pro 4 werkt draadloos op een oplaadbare batterij, die maar liefst 6 maanden meegaat. Na deze periode kun je de batterij eenvoudig weer opladen. Bovendien kun je de Arlo Pro 4 moeiteloos koppelen aan het smart home platform van jouw keuze. Hierdoor werkt de camera samen met andere slimme apparaten en kun je jouw beveiligingssysteem volledig naar wens aanpassen. Met de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera in het zwart, single pack, ben je verzekerd van een betrouwbare en geavanceerde beveiligingsoplossing voor jouw buitenruimte. Of het nu gaat om het beschermen van jouw.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde schijnwerper betreedt niemand jouw huis of tuin onopgemerkt. Dankzij de 2K resolutie biedt de camerabeeld een scherper beeld dan camera's met een full hd resolutie. Je gegevens en beelden worden binnen de EU opgeslagen, wat goed is voor je privacy.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig. Op de plaats waar je de camera installeert, heb je een goed wifi-signaal nodig; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack

Om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Pro 4 Beveiligingscamera Zwart Single Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.