Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack Black Friday deal

5/5

Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack nodig? Check snel of je deze Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack.

Specificaties Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4450P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack

Met het Arlo Pro 4 Spotlight 4-Pack kun je meerdere ruimtes in je huis of op kantoor bewaken. Deze slimme beveiligingscamera's filmen in 2K resolutie, waardoor je zelfs op grotere afstanden een duidelijk beeld hebt van wat er gebeurt. Als de camera beweging detecteert, schakelen de ingebouwde spotlight en sirene automatisch in. Dit schrikt ongewenste gasten af in het donker en je krijgt zelfs kleurenbeelden van nachtelijke indringers. Met de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen, bepaal je zelf wanneer de camera's worden ingeschakeld. Deze draadloze camera's werken op een oplaadbare batterij met een levensduur van maar liefst 6 maanden. Daarna kun je ze eenvoudig weer opladen. Daarnaast kun je de Arlo Pro 4 koppelen aan het smart home platform van jouw keuze, waardoor de camera's samenwerken met andere slimme apparaten. Hierdoor kun je je beveiligingssysteem volledig aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Of je nu thuis bent of op kantoor, met het Arlo Pro 4 Spotlight 4-Pack heb je altijd de controle over de beveiliging van je omgeving.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde schijnwerper kan niemand ongemerkt je huis of tuin binnenwandelen. Je gegevens en beelden worden in de EU opgeslagen, wat goed is voor je privacy. Met de kijkhoek van 160 graden heb je een groter deel van je huis of tuin in het zicht dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, heb je een Arlo Smart abonnement nodig. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een goed wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack

Om te bekijken of je de Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera 4-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals