Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack Black Friday deal

5/5

Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack nodig? Check snel of je deze Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack.

Specificaties Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4352P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack

Met het Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack houd je meerdere buitenruimtes rondom je huis of kantoor in de gaten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het regelmatig opladen van de camera's. De XL-versie is uitgerust met een extra grote batterij in vergelijking met de standaard Arlo Pro 4. Hierdoor is de camera zelf ook groter geworden. Met de juiste instellingen hoef je de camera slechts één keer per jaar op te laden. Deze slimme beveiligingscamera maakt opnames in 2K-resolutie, waardoor je ook op grotere afstanden duidelijk kunt zien wat er gebeurt. De ingebouwde spotlight en sirene worden geactiveerd zodra de camera beweging detecteert. Dit schrikt ongewenste gasten af in het donker en zorgt ervoor dat je kleurenbeelden hebt van eventuele nachtelijke indringers. Door het instellen van activiteitszones bepaal je zelf wanneer de camera moet inschakelen. De beelden worden opgeslagen in de cloud, maar voor deze functies betaal je een vast bedrag per maand. Met het Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack ben je verzekerd van betrouwbare en hoogwaardige videobewaking voor jouw buitenruimtes.

Pluspunten
  • Niemand kan onopgemerkt je huis of tuin binnenwandelen dankzij de ingebouwde schijnwerper. Je gegevens en beelden worden binnen de EU bewaard, wat goed is voor je privacy. Met de extra grote accu hoef je deze IP-camera minder vaak op te laden.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een goede wifi-signaalsterkte nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kan je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack

Om te bekijken of je de Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals