1. black friday
  2. Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit Single Pack

Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit Single Pack Black Friday deal

5/5

Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit Single Pack nodig? Check snel of je deze Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit Single Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit Single Pack.

Specificaties Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit Single Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4052P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit Single Pack

Met de Arlo Pro 4 XL beveiligingscamera houd je een oogje in het zeil in de buitenruimte van je huis of kantoor, zonder dat je je constant zorgen hoeft te maken over het opladen ervan. De XL-versie beschikt over een extra grote batterij in vergelijking met de standaard Arlo Pro 4. Hierdoor is de camera zelf ook groter geworden. Dankzij deze batterij hoef je hem slechts één keer per jaar op te laden, mits je de juiste instellingen hanteert. Deze slimme beveiligingscamera neemt op in 2K-resolutie, waardoor je zelfs op grotere afstanden duidelijk kunt zien wat er gebeurt. Wanneer de camera beweging detecteert, schakelen de ingebouwde spotlight en sirene automatisch in. Dit schrikt ongewenste bezoekers af in het donker en biedt tevens kleurenbeelden van indringers tijdens de nacht. Met de mogelijkheid om activiteitszones in te stellen, bepaal je zelf wanneer de camera geactiveerd wordt. De beelden worden opgeslagen in de cloud, zodat je ze altijd en overal kunt terugkijken. Houd er echter rekening mee dat hier maandelijkse kosten aan verbonden zijn. Met de Arlo Pro 4 XL beveiligingscamera ben je verzekerd van een betrouwbare en geavanceerde beveiligingsoplossing voor jouw buitenruimte.

Pluspunten
  • Niemand wandelt onopgemerkt je huis of tuin binnen dankzij de ingebouwde schijnwerper. Je gegevens en beelden worden bewaard in de EU, wat goed is voor je privacy. Met de extra grote accu hoef je deze IP-camera minder vaak op te laden.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later te bekijken, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig. Voor de installatie van de camera is een goede wifi-signaal op de locatie vereist; je kunt een wifi-versterker gebruiken om een sterk wifi-netwerk in de buurt van de camera te creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit Single Pack

Om te bekijken of je de Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit Single Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Pro 4 XL Beveiligingscamera Wit Single Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.