1. black friday
  2. Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack

Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack Black Friday deal

5/5

Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack nodig? Check snel of je deze Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack.

Specificaties Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4260P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack

Met het Arlo Pro 5 2-pack haal je niet één, maar twee volledig stand-alone beveiligingscamera's in huis. Deze draadloze camera's kunnen direct worden verbonden met je wifi-verbinding, zonder dat je een basisstation nodig hebt. Maar dat is niet alles, de Arlo Pro 5 heeft ook een verbeterde accuduur ten opzichte van zijn voorganger, de Arlo Pro 4. Met een gemiddeld gebruik gaat de batterij maar liefst zo'n 200 dagen mee. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het voortdurend vervangen van batterijen. Een ander indrukwekkend kenmerk van de Arlo Pro 5 is het verbeterde nachtzicht. Zelfs in het donker kun je heldere beelden in kleur verwachten. Dit betekent dat je dag en nacht een duidelijk zicht hebt op wat er zich rondom je huis afspeelt. En alsof dat nog niet genoeg is, introduceert Arlo ook de nieuwe Arlo Secure app met de lancering van de Arlo Pro 5. Met deze app heb je nog meer controle over je beveiligingssysteem. Je kunt eenvoudig beelden bekijken en opslaan in de cloud, zodat je altijd toegang hebt tot belangrijke opnames. Voor slechts 3,99 euro per maand kun je genieten van deze extra functie. Kortom, met het Arlo Pro 5 2-pack ben je verzekerd van uitstekende beveiliging voor je huis. Met de verbeterde accuduur, het indrukwekkende nachtzicht en de handige Arlo Secure app heb je altijd controle over je beveiligingssysteem.

Pluspunten
  • Je gegevens en beelden worden opgeslagen op Arlo-servers in de EU, wat goed is voor je privacy. Dankzij de verbeterde batterijduur in vergelijking met de Arlo Pro 4 hoef je de camera minder vaak op te laden. Met een kijkhoek van 160 graden kun je een groter deel van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, heb je een Arlo Secure abonnement nodig. Op de locatie waar je de camera's installeert, heb je een goed wifi signaal nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack

Om te bekijken of je de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.