1. Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack

Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack Black Friday deal

5/5

Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack nodig? Check snel of je deze Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack.

Specificaties Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4360P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack

Met het Arlo Pro 5 3-pack haal je niet één, niet twee, maar drie volledig onafhankelijke beveiligingscamera's in huis. Deze camera's zijn draadloos en kunnen direct verbonden worden met je wifi-netwerk, zonder dat je een basisstation nodig hebt. Maar dat is niet alles, want de Arlo Pro 5 heeft ook een verbeterde accuduur in vergelijking met zijn voorganger, de Arlo Pro 4. Met gemiddeld gebruik gaat de batterij maar liefst 200 dagen mee. Daarnaast is het nachtzicht aanzienlijk verbeterd, waardoor je zelfs in het donker heldere beelden in kleur kunt zien. Maar daar houdt het niet op, want met de lancering van de Arlo Pro 5 introduceert Arlo ook de nieuwe Arlo Secure app. Met deze app krijg je nog meer controle over je beveiligingssysteem. Zo kun je eenvoudig de instellingen aanpassen, meldingen ontvangen en live beelden bekijken, waar je ook bent. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je beelden veilig in de cloud op te slaan. Voor slechts 3,99 euro per maand heb je toegang tot 30 dagen opslagruimte. Zo kun je altijd en overal je beelden terugkijken, mocht dat nodig zijn. Kortom, met het Arlo Pro 5 3-pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging en maximale controle over je eigen veiligheid.

Pluspunten
  • Je gegevens en beelden worden opgeslagen op Arlo servers in de EU, wat goed is voor je privacy. Dankzij een langere accuduur in vergelijking met de Arlo Pro 4, hoef je de camera minder vaak op te laden. Met een kijkhoek van 160 graden kan je een groter deel van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, heb je een Arlo Secure-abonnement nodig. Op de plaats waar je de camera's installeert, is een goede wifi-verbinding nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack

Om te bekijken of je de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals