Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack Black Friday deal

5/5

Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack nodig? Check snel of je deze Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack.

Specificaties Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4460P-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack

Met het Arlo Pro 5 4-pack haal je maar liefst 4 volledig autonome beveiligingscamera's in huis. Deze draadloze camera's kunnen direct verbonden worden met je wifi-netwerk, zonder dat je een basisstation nodig hebt. De Arlo Pro 5 heeft een verbeterde accuduur in vergelijking met zijn voorganger, de Arlo Pro 4. Bij normaal gebruik gaat de batterij wel zo'n 200 dagen mee. Daarnaast is het nachtzicht aanzienlijk verbeterd, waardoor je zelfs in het donker heldere kleurenbeelden hebt. Maar dat is nog niet alles! Met de lancering van de Arlo Pro 5 introduceert Arlo ook de nieuwe Arlo Secure app. Met deze app heb je nog meer controle over je beveiliging. Je kunt de camera's op afstand bedienen, live beelden bekijken en notificaties ontvangen bij verdachte activiteiten. Voor het opslaan van beelden in de cloud betaal je slechts 3,99 euro per maand. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je belangrijke beelden kwijtraakt. Met het Arlo Pro 5 4-pack ben je dus verzekerd van uitstekende beveiliging voor je huis. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd een oogje in het zeil houden. De draadloze en gebruiksvriendelijke camera's zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van wat er zich in en rondom je huis afspeelt.

Pluspunten
  • Je gegevens en afbeeldingen worden opgeslagen op Arlo-servers in de EU, wat goed is voor je privacy. Dankzij de verbeterde batterijduur in vergelijking met de Arlo Pro 4 hoef je de camera minder vaak op te laden. Met een kijkhoek van 160 graden heb je een groter bereik in de gaten voor je huis of tuin dan vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, heb je een Arlo Secure-abonnement nodig. Voor de installatie van de camera's heb je een sterk wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Door gebruik te maken van een wifi-versterker, creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack

Om te bekijken of je de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Pro 5 beveiligingscamera wit 4-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals