Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack Black Friday deal

5/5

Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack nodig? Check snel of je deze Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack.

Specificaties Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC4360B-100EUS

Omschrijving van de Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack

Met dit Arlo Pro 5 3-pack haal je 3 volledig op zichzelf staande beveiligingscamera's in huis. Deze camera's zijn draadloos en kunnen direct worden verbonden met je wifi-verbinding, zonder dat er een basisstation nodig is. In vergelijking met de Arlo Pro 4 heeft de Arlo Pro 5 een verbeterde accuduur. Bij normaal gebruik gaat de batterij ongeveer 200 dagen mee. Bovendien is het nachtzicht verbeterd, waardoor je zelfs in het donker heldere kleurenbeelden hebt. Met de lancering van de Arlo Pro 5 introduceert Arlo ook de nieuwe Arlo Secure app, waarmee je nog meer controle hebt over je beveiliging. Met deze app kun je eenvoudig live beelden bekijken, opgenomen video's afspelen en notificaties ontvangen zodra er beweging wordt gedetecteerd. Daarnaast kun je met de Arlo Secure app ook toegang krijgen tot extra geavanceerde functies, zoals intelligente detectie van mensen, dieren en voertuigen. Om je beelden veilig op te slaan in de cloud, kun je gebruikmaken van de betaalde opslagoptie van Arlo. Voor slechts 3,99 euro per maand kun je al je videoclips opslaan en op elk gewenst moment bekijken. Met het Arlo Pro 5 3-pack ben je dus verzekerd van hoogwaardige beveiliging en gemak, met verbeterde accuduur, nachtzicht en een handige app.

Pluspunten
  • Je gegevens en beelden worden bewaard op Arlo-servers in de EU, wat goed is voor je privacy. Dankzij de verbeterde batterijduur in vergelijking met de Arlo Pro 4, hoef je de camera minder vaak op te laden. Met een kijkhoek van 160 graden kun je een groter deel van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, heb je een Arlo Secure abonnement nodig. Op de plek waar je de camera's installeert, heb je een goed wifi signaal nodig

    .

    Een wifi versterker kan een sterk wifi netwerk in de buurt van je camera creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack

Om te bekijken of je de Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Pro 5 beveiligingscamera zwart 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals