Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit Black Friday deal

5/5

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit nodig? Check snel of je deze Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Merk

Arlo

Fabrikantcode

AVD2001-100EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Dit Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit pakket is de ultieme oplossing voor een veilig huis. Met maar liefst 3 Arlo Ultra 2 4K IP camera's en een Arlo Wire Free Video Doorbell, ben je verzekerd van maximale beveiliging. De camera's hebben een verbluffende 4K resolutie, waardoor geen enkel detail aan je voorbijgaat. Daarnaast zijn ze uitgerust met een ingebouwde sirene en schijnwerper, waarmee je ongewenste gasten direct afschrikt. Om de camera's te verbinden met je wifi-netwerk, maak je gebruik van de Arlo SmartHub. Deze hub is via een ethernetkabel verbonden met je router, zodat je altijd een stabiele verbinding hebt. Zowel de camera's als de deurbel werken op een accu, waardoor je geen gedoe hebt met kabels en snoeren. De draadloze deurbel houdt constant je voordeur in de gaten en wanneer er iemand aanbelt, kun je direct via de app met die persoon communiceren en zien wie er voor de deur staat. Met behulp van de handige app kun je de beelden van zowel de IP camera's als de deurbel eenvoudig bekijken. Houd er wel rekening mee dat je hiervoor een cloudabonnement nodig hebt. Zo kun je altijd en overal de beveiliging van je huis in de gaten houden en met een gerust hart de deur uitgaan. Met het Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Door.

Pluspunten
  • Met een resolutie van 4K geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een full hd of quad hd resolutie. Je gegevens en beelden worden opgeslagen in de EU, wat goed is voor je privacy. De deurbel en camera's werken op batterijen, dus je hoeft geen kabels te trekken.

Minpunten
  • Om Arlo-apparaten volledig te kunnen gebruiken, is een Arlo Smart-abonnement vereist. Je hebt een goede ontvangst van zowel je basisstation als je router nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals