1. Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack Black Friday deal

5/5

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack nodig? Check snel of je deze Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMS5340-200EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack

Dit Arlo Ultra 2 4K 3-Pack bestaat uit drie beveiligingscamera's die je huis beschermen met hun indrukwekkende 4K-resolutie. Met een kijkhoek van 180 graden kun je alles zien wat er gebeurt, zelfs in grote binnen- of buitenruimtes. Dankzij HDR-technologie kun je inzoomen op de kleinste details en niets ontgaat je meer. Deze camera's zijn uitgerust met een geïntegreerde sirene en schijnwerper, zodat je ongewenste gasten kunt afschrikken en zelfs in het donker heldere kleuren kunt vastleggen. Het beste van alles is dat je deze camera's overal kunt installeren, omdat ze op batterijen werken en geen stopcontact nodig hebben. Met een normaal gebruik gaan de batterijen wel zes maanden mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over constant opladen. Je kunt al je opgenomen beelden veilig opslaan in de Arlo Smart Cloud, maar hiervoor is een abonnement vereist. Bovendien kun je deze IP-camera's eenvoudig koppelen met verschillende smart home-platforms, waaronder Google Assistant en Alexa. Met Arlo Ultra 2 4K 3-Pack hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis en kun je met een gerust hart genieten van gemoedsrust en comfort.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 180 graden kun je een groter deel van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Je gegevens en beelden worden opgeslagen binnen de EU, wat goed is voor je privacy. De camera zoomt automatisch in en volgt elke beweging van de persoon met behulp van de digitale Auto-zoomfunctie.

Minpunten
  • Op de locatie waar je de camera's installeert, is een goede ontvangst van het basisstation vereist

    .

    Met een wifi-versterker kun je het signaal van je Arlo basisstation verlengen. Voor het bekijken van de beelden is een Arlo Smart abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack

Om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals