Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit Black Friday deal

5/5

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit nodig? Check snel of je deze Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Merk

Arlo

Fabrikantcode

AVD2001-100EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Dit Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit pakket is de perfecte oplossing om je huis optimaal te beveiligen. Het bevat maar liefst 4 Arlo Ultra 2 4K IP camera's en een Arlo Wire Free Video Doorbell. Met deze complete set hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je huis. De Arlo Ultra camera's bieden een ongeëvenaarde beeldkwaliteit dankzij hun 4K resolutie. Hierdoor mis je geen enkel detail. Daarnaast zijn ze uitgerust met een geïntegreerde sirene en schijnwerper, waarmee je ongewenste gasten effectief afschrikt. De camera's maken verbinding met je wifi-netwerk via de Arlo SmartHub, die met een ethernetkabel aan je router is gekoppeld. Het handige is dat zowel de camera's als de deurbel draadloos werken en een accu hebben. Met de draadloze deurbel houd je je voordeur nauwlettend in de gaten. Wanneer er iemand aanbelt, kun je direct via de app met die persoon communiceren en zien wie er voor de deur staat. Het bekijken van de beelden van zowel de IP camera's als de deurbel kan eenvoudig in de app. Het is wel belangrijk om te weten dat je een cloudabonnement nodig hebt om van deze functies gebruik te kunnen maken. Kortom, met het Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit pakket ben je verzekerd van optimale beveiliging voor je.

Pluspunten
  • Vanwege de 4K-resolutie toont de camera het beeld scherper dan een camera met een volledige hd- of quad hd-resolutie. Jouw gegevens en beelden worden in de EU opgeslagen, wat goed is voor jouw privacy. De deurbel en camera's werken op een batterij, waardoor je geen kabels hoeft te installeren.

Minpunten
  • Om Arlo-apparaten volledig te kunnen gebruiken, is een Arlo Smart-abonnement vereist. Een goede ontvangst van zowel je basisstation als je router is nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack + Arlo Wire Free Video Doorbell Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals