Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack Black Friday deal

5/5

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack nodig? Check snel of je deze Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMS5440-200EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack

Dit Arlo Ultra 2 4K 4-Pack bevat maar liefst 4 beveiligingscamera's die je huis of kantoor in zeer hoge 4K resolutie filmen. Met een brede kijkhoek van 180 graden kun je zelfs in grote binnen- of buitenruimtes goed zien wat er gaande is. Dankzij de HDR-functie kun je moeiteloos inzoomen op details en niets ontgaat je. Deze camera's hebben niet alleen geavanceerde beeldkwaliteit, maar ook handige extra functies. Ze zijn uitgerust met een geïntegreerde sirene en schijnwerper, waarmee je ongewenste gasten kunt afschrikken. Zelfs in het donker leggen ze beelden in kleur vast, zodat je altijd duidelijke opnames hebt. En het beste van alles is dat deze camera's op batterijen werken, dus je hoeft ze niet in de buurt van een stopcontact te installeren. Met normaal gebruik gaat de batterij maar liefst 6 maanden mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over constant opladen. Om je beeldmateriaal veilig op te slaan, kun je gebruik maken van de Arlo Smart Cloud. Hiervoor heb je wel een abonnement nodig. Daarnaast kun je deze IP-camera's eenvoudig koppelen aan verschillende smart home platformen, zoals Google Assistant en Alexa. Zo kun je het beveiligingssysteem moeiteloos integreren in je slimme woning en alles gemakkelijk bedienen met je stem. Kies voor de Arlo Ultra 2 4K 4-Pack en geniet van hoogwaardige beveiliging en.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 180 graden kun je een groter deel van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Je gegevens en beelden worden opgeslagen in de EU, dit is goed voor jouw privacy. Door de digitale Auto-zoomfunctie zoomt de camera automatisch in en volgt het elke beweging van de persoon.

Minpunten
  • Op de locatie waar je de camera's installeert, is een goede ontvangst van het basisstation vereist

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je het signaal van je Arlo basisstation versterken. Als je kiest voor cloudopslag, heb je een Arlo Smart abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack

Om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit 4-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals