1. Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack Black Friday deal

5/5

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack nodig? Check snel of je deze Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMS5240-200EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack

Dit Arlo Ultra 2 4K Duo Pack bestaat uit 2 beveiligingscamera's in een elegante witte kleur, perfect om jouw huis te beschermen tegen ongewenste bezoekers. Met een verbluffende 4K resolutie leggen deze camera's elk detail haarscherp vast, zodat je altijd een duidelijk beeld hebt van wat er gebeurt. Of je nu grote binnen- of buitenruimtes wilt bewaken, de kijkhoek van 180 graden zorgt ervoor dat je alles goed kunt zien. Maak je geen zorgen als het donker wordt, want deze camera's zijn uitgerust met een geïntegreerde schijnwerper en sirene. Hiermee schrik je ongewenste gasten af en leg je zelfs in het donker kleurrijke beelden vast. En dankzij HDR-technologie kun je gemakkelijk inzoomen op belangrijke details, zonder dat het beeld wazig wordt. Een ander voordeel van deze camera's is dat ze op batterijen werken. Dit betekent dat je ze overal kunt installeren, zonder dat je in de buurt van een stopcontact hoeft te zijn. Met een normaal gebruik gaat de batterij maar liefst 6 maanden mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over constant opladen. Bovendien kun je al het beeldmateriaal opslaan in de Arlo Smart Cloud, waarvoor een abonnement nodig is. Maak je slimme huis nog slimmer door deze IP-camera's te koppelen aan verschillende smart home platformen, waaronder Google Assistant en Alexa. Op die manier kun je de camera's bedienen met je stem en genieten van een naadloze integr.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 180 graden kun je een groter deel van je huis of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Je gegevens en beelden worden binnen de EU bewaard, wat goed is voor je privacy. Dankzij de digitale Auto-zoomfunctie zoomt de camera automatisch in en volgt hij elke beweging van de persoon.

Minpunten
  • Op de plaats waar je de camera's installeert, is een goede ontvangst van het basisstation vereist

    .

    Met een wifi-versterker kan je het signaal van je Arlo basisstation versterken

    .

    Als je kiest voor cloudopslag, heb je een Arlo Smart abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack

Om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals