1. Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding Black Friday deal

5/5

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding nodig? Check snel of je deze Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC5040-200EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding

Breid je Arlo Ultra 2 4K set uit met deze losse beveiligingscamera in een stijlvolle witte kleur. Deze camera is speciaal ontworpen om te filmen in een verbluffende 4K resolutie, waardoor elk detail haarscherp wordt vastgelegd. Met een indrukwekkende kijkhoek van 180 graden kun je zowel binnen- als buitenruimtes met gemak in de gaten houden. Dankzij de HDR-functie kun je probleemloos inzoomen op belangrijke details zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast beschikt deze camera over een geïntegreerde sirene en schijnwerper, wat ervoor zorgt dat ongewenste gasten worden afgeschrikt. Zelfs in het donker legt de camera beelden in kleur vast, zodat je altijd een duidelijk beeld hebt van wat er gebeurt. Wat deze camera extra handig maakt, is dat hij op batterijen werkt. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met de locatie van een stopcontact bij de installatie. Bij normaal gebruik gaat de batterij maar liefst 6 maanden mee, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over regelmatig opladen. Het beeldmateriaal kan worden opgeslagen op een geheugenkaart in het basisstation of in de Arlo Smart Cloud (abonnement vereist). Deze IP-camera kan eenvoudig worden gekoppeld aan verschillende smart home platformen, waaronder Google Assistant en Alexa. Hierdoor kun je de camera bedienen met je stem en naadloos integreren in je bestaande slimme woning systeem. Met de Ar.

Pluspunten
  • Je gegevens en afbeeldingen worden opgeslagen in de EU, dit is gunstig voor je privacy. Met een 4K-resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een Full HD- of Quad HD-resolutie. Met de digitale Auto-zoomfunctie zoomt de camera automatisch in en volgt het elke beweging van de persoon.

Minpunten
  • Op de plaats waar je de camera's installeert, is een goede ontvangst van het basisstation vereist

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je het signaal van je Arlo basisstation verlengen. Als je kiest voor cloudopslag, heb je een Arlo Smart abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding

Om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Wit Uitbreiding wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals