1. black friday
 2. Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack Black Friday deal

5/5

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack nodig? Check snel of je deze Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMS5440B-200EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack

Dit Arlo Ultra 2 4K 4-Pack bestaat uit 4 zwarte beveiligingscamera's die je huis optimaal beschermen. Met hun indrukwekkende 4K resolutie leggen ze elk detail haarscherp vast. Of je ze nu binnen of buiten plaatst, met de 180-graden kijkhoek heb je altijd een volledig overzicht van wat er gebeurt. Dankzij de HDR-functie kun je gemakkelijk inzoomen op belangrijke details, zelfs in situaties met sterk tegenlicht. Daarnaast zijn deze camera's uitgerust met een geïntegreerde sirene en schijnwerper, zodat je ongewenste gasten kunt afschrikken. Zelfs in het donker leggen ze alles vast met kleurenbeelden, waardoor je altijd een duidelijk overzicht hebt, dag en nacht. Deze camera's zijn volledig draadloos en werken op batterijen, waardoor je ze gemakkelijk kunt installeren waar je maar wilt, zonder gedoe met kabels. En je hoeft je geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van de batterijen, want bij normaal gebruik gaan ze maar liefst 6 maanden mee. Bewaar al je beeldmateriaal veilig in de Arlo Smart Cloud, waarvoor je een abonnement nodig hebt. Bovendien kun je deze IP-camera's eenvoudig koppelen aan verschillende smart home-platforms, zoals Google Assistant en Alexa, voor een nog slimmere beveiliging van je huis.

Pluspunten
 • Met een kijkhoek van 180 graden houdt u een groter deel van uw huis of tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's. Uw gegevens en beelden worden in de EU opgeslagen, wat goed is voor uw privacy. Met de digitale Auto-zoomfunctie zoomt de camera automatisch in en volgt het elke beweging van de persoon.

Minpunten
 • Op de plek waar je de camera's installeert, is een goede ontvangst van het basisstation vereist

  .

  Met behulp van een wifi-versterker kun je het signaal van je Arlo basisstation verlengen

  .

  Als je kiest voor cloudopslag, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack

Om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart 4-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.