1. Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding Black Friday deal

5/5

Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding nodig? Check snel of je deze Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding.

Specificaties Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding

Merk

Arlo

Fabrikantcode

VMC5040B-200EUS

Omschrijving van de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding

Breid je Arlo Ultra 2 4K Zwart set uit met deze losse beveiligingscamera, die filmt in zeer hoge 4K resolutie. Met een indrukwekkende kijkhoek van 180 graden ben je in staat om zelfs in grote binnen- of buitenruimtes alles goed te kunnen volgen. Dankzij de HDR-functie kun je gemakkelijk inzoomen op belangrijke details. Wat deze camera echt uniek maakt, is de geïntegreerde sirene en schijnwerper. Hiermee kun je ongewenste gasten afschrikken en zelfs in het donker kleurrijke beelden vastleggen. Een groot voordeel van deze beveiligingscamera is dat hij op batterijen werkt, waardoor je hem niet in de buurt van een stopcontact hoeft te installeren. Met normaal gebruik gaat de batterij maar liefst 6 maanden mee. Je kunt je beeldmateriaal opslaan op een geheugenkaart in het basisstation of in de Arlo Smart Cloud (abonnement nodig). Daarnaast kun je de IP-camera eenvoudig koppelen aan verschillende smart home platformen, zoals Google Assistant en Alexa. Met de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Je gegevens en afbeeldingen worden binnen de EU opgeslagen, wat goed is voor je privacy. Dankzij de 4K-resolutie toont de camera het beeld scherper dan een camera met een Full HD- of Quad HD-resolutie. Met de digitale Auto-zoomfunctie zoomt de camera automatisch in en volgt elke beweging van de persoon.

Minpunten
  • Op de plaats waar je de camera's installeert, heb je een goede ontvangst van het basisstation nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je het signaal van je Arlo basisstation verlengen. Als je kiest voor cloudopslag, heb je een Arlo Smart abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding

Om te bekijken of je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Ultra 2 Beveiligingscamera 4K Zwart uitbreiding wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals