Arlo Wire Free Video Doorbell Wit Black Friday deal

5/5

Arlo Wire Free Video Doorbell Wit nodig? Check snel of je deze Arlo Wire Free Video Doorbell Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit.

Specificaties Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Merk

Arlo

Fabrikantcode

AVD2001-100EUS

Omschrijving van de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

De Arlo Wire Free Video Doorbell Wit is de ideale oplossing om je voordeur te beveiligen en altijd een oogje in het zeil te houden. Met deze slimme deurbel met camera ben je altijd op de hoogte wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Wanneer er iemand aanbelt, start de deurbel direct een videogesprek met jouw telefoon, zodat je meteen kunt communiceren met de bezoeker. Bovendien ontvang je ook notificaties wanneer de deurbel beweging detecteert in de specifieke activiteitszones die je zelf hebt ingesteld, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er zich afspeelt rondom je huis. Deze deurbel werkt op een accu, wat betekent dat je hem eenvoudig kunt bevestigen waar je maar wilt, zonder gedoe met kabels. De installatie is daardoor een fluitje van een cent, veel gemakkelijker dan bij een bedraad model. Met behulp van de handige app kun je niet alleen met bezoekers praten, maar kun je ook standaard gesproken berichten instellen, zodat je altijd de juiste boodschap paraat hebt. Daarnaast beschikt deze deurbel over een ingebouwde sirene, waarmee je ongewenste gasten kunt afschrikken en je huis nog beter kunt beveiligen. Om beelden terug te kunnen kijken, heb je een cloudabonnement nodig. Maak je echter geen zorgen, want bij aanschaf van deze deurbel krijg je de eerste 3 maanden van het abonnement helemaal gratis. Hierdoor kun je volop genieten van alle funct.

Pluspunten
  • Je gegevens en beelden worden binnen de EU opgeslagen, wat goed is voor je privacy. De deurbel heeft een brede kijkhoek, waardoor je een groot deel van je voortuin of oprit in de gaten kunt houden. De deurbel werkt op batterijen, dus je hoeft geen kabels te leggen en dat zorgt voor een gemakkelijkere installatie.

Minpunten
  • Je hebt een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig om deze deurbel te kunnen gebruiken

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel. Om volledig gebruik te kunnen maken van de slimme deurbel, heb je een Arlo Smart-abonnement nodig. De batterij gaat 3 tot 6 maanden mee bij normaal gebruik, maar bij drukte bij je voordeur zal dit korter zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit

Om te bekijken of je de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Arlo Wire Free Video Doorbell Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals